Stue

Fire nemme idéer til hjemmet

Ens hjem er meget personligt, og det er vigtigt, at man trives godt i sit eget hjem. Men nogle gange kan det været rart med forandring, og det kan være svært at finde idéer og inspiration til, hvordan man nemt og billigt kan lave om i ens hjem. Hvis du står i samme situation, kan du her få fire idéer til, hvordan du nemt kan give dit hjem et nyt liv.

 

Pynteting og nipsting

De små ting, som du har i dit hjem, er tit det nemmeste og billigste, at starte med at skifte ud. Det kunne for eksempel være en vase, som du har haft i mange år, eller nye lysestager, som du kan pynte dit hjem med. Du kan også give dine nuværende pynteting nyt liv, ved at give den en omgang maling, slibe det ned eller dyppe det i cement, så det får et råt beton lignende look. Du kan også gå på jagt i genbrugen, hvor man tit kan finde sjove ting, der ville passe ind til dit hjem, eller tage hjem til forældrene og gå på jagt på loftet.

 

Giv væggene en overhaling

Dine vægge kan være en måde, at give hele dit hjem et helt nyt udtryk, ved at male dem en anden farve eller prøve sig frem med tapet. Du kan for eksempel male alle vægge en ny, sart farve, eller kun male én væg mørk, som kan give en dybe og et nyt spil til rummet. Det kunne for eksempel være en mørkerød farve i soveværelset, eller en blå farve på badeværelset. Tapet kan være en sjov måde at få helt nye vægge på, da det kan fås i mange forskellige farver og med mange forskellige mønstre og figurer.

 

Lamper og billeder

Lamper og billeder kan give en god hygge til hjemmet, og bare vægge kan også tit virke kedeligt og farveløse. Du kan for eksempel bruge plakater med forskellige farver og mønstre, som passer ind til din stil. Plakaterne kan fås i forskellige størrelser, så du både kan lave en collage med forskellige størrelser plakater, eller bruge to store, som fylder godt på en bar væg. Du kan også prøve at lege med forskellige lamper og lys, hvor lamper i friske farver kan give en god kontrast til dit hjem, eller bruge en fin gulvlampe til at sprede lys og hygge over din stue eller et andet rum.

Pin It

Related Posts