Sådan tjener du penge i dine underbukser

Det er den store drøm: At kunne gå på arbejde, tjene penge til huslejen og det gode liv uden at skulle forlade sengen, uden at skulle besvære sig med at tage tøj på, og sidde på det kedelige grå kontor hele dagen. Uden at skulle bruge penge på kontorforsyning & kontorinventar til opstart af virksomhed. Før i tiden var det noget man måtte nøjes med at drømme om, men i det 21. århundrede, med computeren og internettet under armen, er drømmen om at tjene penge i sine underbukser tættere på end nogensinde før!
Hvis du altid har drømt om at kunne arbejde hvor og hvornår det passede dig, så skal du bare læse videre – her finder du 10 forslag til hvordan du kan tjene penge i dine underbukser allerede i dag:

Freelancer

Det første du kan prøve i din nye karriere er at besøge de mange hjemmesider, der henvender sig direkte til freelancere – folk der arbejder fra opgave til opgave – og folk som udbyder opgaver. Her kan du finde dine første jobs, og generelt undersøge markedet for hvilke behov der findes. En god tommelfingerregel for alle succesfulde mennesker på internettet, er at de arbejder målrettet mod at løse folks behov og problemer – det gælder om at udfylde et tomrum med (dit) talent!
Der findes mange forskellige hjemmesider for freelancere. Man byder på de opgaver man kan klare, og hvis der er opgaver man ikke kan klare, så lærer man sig bare mere om det pågældende emne. Internettet er en kæmpe ressource til at kunne hjælpe folk med deres problemer.
Hvis du gerne vil i gang med det samme, kan du bare kaste dig ud i alle disse sider, som er specifikt til freelancere:

Amino.dk
Freelancer.com
Freelance.dk
Elance.com
Odesk.com
Microworkers.com
Jobindex.dk
Hjemmejob.dk

Skriv om din passion

Hvis du sidder inde med en masse viden, eller blot har en kæmpe passion for et bestemt emne, så kan du starte din egen blog eller hjemmeside om det. Det kan være du f.eks. har nogle rigtige gode tips til gartneriarbejde eller hvordan man laver cupcakes? Måske har du en interesse for veteranbiler eller gamle stereoanlæg? Man kan skrive om lige hvad man har lyst til, det vigtigste er blot at det er noget der interesserer dig, og så selvfølgelig også gerne at det er noget som folk vil læse om. Det sidste er vigtigt, for hvis du får mange besøgende på din blog eller hjemmeside, er der nemlig penge at tjene:
Man kan sælge bannerplads på sin side eller sælge links til webshops og firmaer på hjemmesiden. Man kan også arbejde inden for ”affiliate”-markedsføring, ligesom man kan anmelde produkter for firmaer, og modtage penge og/eller produkter for dette. Endelig er der også koncepter som Google Adsense, hvor du kan vise reklamer på din hjemmeside og modtage penge for det.
Med alle disse forskellige metoder gælder det samme: Jo flere besøgende på din hjemmeside = flere penge til dig.

Photoshop / Illustrator Designer

Hvis du har et bestemt kreativt/visuelt talent og samtidig har bare en smule teknisk kunnen, så kan du også nemt tjene penge på dét online. Det kan være du f.eks. er genial til at designe logoer til firmaer, folks private projekter eller foreninger. Det kan også være du er god til at designe udseendet af hjemmesider, eller måske har du en særlig evne for at manipulere og ændre billeder? Der er brug for folk, der kan designe og har forståelse for hvad der ser godt ud. Ligeledes findes der også mange pengekonkurrencer på nettet, hvor det handler om at lave de sjoveste eller bedst manipulerede billeder.

Opsæt hjemmesider

Man kan også tjene sine penge hjemmefra ved at opsætte hjemmesider for andre mennesker. Der findes utallige online systemer, der gør det til en leg at sætte hjemmesider op. Det kan man gøre ved gennem systemer som WordPress, Joomla og Prestashop. Når du først har fået styr på dine evner som hjemmesideudvikler, kan du tilbyde dine services på freelancehjemmesider, og byde på opgaver der er passende.


Lav din egen webshop

I programmer som Prestashop og Wordspress kan du lave din egen webshop på 5 minutter – og det er endda helt gratis!
Her er det vigtigt at du enten selv laver produkter, eller finder andre produkter, hvor du kan tilbyde en pris eller service der er bedre end konkurrenternes, hvilket gør din webshop mere attraktiv. Ligeledes er det en god idé at undersøge markedet, og finde de steder hvor der findes et behov som endnu ikke er opfyldt – find din egen niche.
Det kan være en god idé at starte let ud, inden man kaster sig ud i det helt store butikseventyr: Start med at sælge dine varer via dropshipping, så du ikke behøves at betale for et varelager. Ligeledes er det en god idé at bruge PayPal som betalingsløsning i begyndelsen. Det kræver ikke nogen investering, og på denne måde har du ikke nogen store opstartsudgifter, udover det du skal betale for dit domænenavn og hosting af webshoppen. På sigt kan det være nødvendig med EDI software, når webshoppen kommer igang. Her kan det også være lækkert med et godt erp system.

Bliv tekstforfatter

Hvis du er god til at skrive, enten ordentlig, forståeligt, spændende eller levende, eller er du bare rigtig god til at sætte kommaer, så er der masser af muligheder for mange forskellige jobs. Man kan skrive artikler til magasiner, enten ved at søge stillinger, eller skrive og spørge om der ikke er brug for en freelance skribent. Det kan rigtig godt betale sig at være proaktiv og opsøgende (og det koster ikke noget).
Du kan også specialisere dig i SEO-tekster. SEO står Search Engine Optimization, og det betyder at man skriver tekster til hjemmesider og webshops med det specifikke formål at få firmaets hjemmeside længere frem i søgeresultaterne hos Google og lignende. Ligeledes er der også mange mellemleds-firmaer der ansætter tekstforfattere på freelancekontrakter, om skriver tekster til firmaets kunder.

Bliv oversætter

Hvis du er flydende i et andet sprog end dit modersmål, så er er også penge og arbejde at hente dér. Mange firmaer har brug for folk der kan oversætte deres danske tekster til andre sprog, som eksempelvis tysk, fransk, engelsk, svensk, norsk, spansk, kinesisk eller arabisk. Ligeledes er der også mange firmaer ude i verden, som mangler lige præcis dig, der kan oversætte deres hjemmeside eller produktbeskrivelser til dansk, så de kan komme ind på det danske marked.

Lav YouTube-videoer

Der findes folk som tjener mange millioner kroner hver måned, blot ved at lave YouTube-videoer. Hvis du har et specielt talent, er god til at underholde eller har du en mening og er du ikke bange for at sige den højt, så vis det på YouTube. Jo flere visninger dine videoer får, jo større en andel får du i reklamepengene på YouTube, så det gælder bare om at trække publikum til sig. Det kan være en god idé at lave sin YouTube-kanal på engelsk, for at få mulighed for det bredeste publikum.

Bliv en online pokerstjerne

Der findes mange danskere som lever af at spille poker online. Hvis du har talent for dette, er der mange penge at hente. Der er skrevet et hav af videnskabelige
bøger om hvordan man spiller poker, hvordan man spiller mod modstanderen eller imod oddsene, og alle kan lære det, hvis man investerer nok tid og kræfter i det.
Det kan være en god idé at starte med at teste sine evner i de små turneringer, hvor indsatsen er mellem $1-5, inden du kaster dig ud i de store indsatser. Hvis du begynder at klare dig godt i disse turneringer, kan du begynde at overveje om man skal begive sig hen til bordende hvor indsatsen og præmien er helt stor. Der findes mange hjemmesider hvor man kan begynde sin karriere som pokerspiller: Pokerstars.dk, Unibet.dk, Partypoker.dk, Betsafe.com og mange flere.

Sælg dine billeder til ”stock image”-hjemmesider

Hvis du har talent og evner indenfor fotografi, kan du tjene masser af penge ved at sælge dem til stock image-hjemmesider, som f.eks. shutterstock.com. Her er der brug for billeder af alle tænkelige situationer, så det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvilke billeder der skal tages. Dette sidste punkt er måske dog det eneste, der kan kræve at du tager bukser på en gang imellem, til gengæld er hele verden dit kontor og din legeplads!

Pin It

Related Posts