10 billige ting I kan gøre til polterabend

Er du inviteret til bryllup og står og skal planlægge en polterabend for den kommende brud? Så ved du også, at det nemt kan blive en meget bekostelig affære. Selvom du gerne vil være med til at give bruden en god dag, så er det de færreste, der kan eller vil give tusindvis af kroner for en polterabend, når der også skal investeres i gave til brudeparret, nyt tøj og nye sko, frisør, transport og evt. overnatning. Men bare rolig, det behøver slet ikke at være så dyrt for at få en både hyggelig og sjov dag sammen.

Her får du vores idéer til aktiviteter, der ikke sprænger budgettet.

Dildoparty

For bare 250 kr. kan I holde et 2-timers underholdende og sjovt dildoparty, der helt sikkert vil give både fnis, grin, ny viden og evt. lidt røde kinder. Et oplagt arrangement til en tøse-polterabend men hentydning til at der skal holdes gang i sexlivet også når man er blevet gift.

 

Skønhedsbehandling

Afsæt en time til en lækker skønhedsbehandling for den kommende brud, hvor hun trækker stikket ud og fx får en skøn ansigtsbehandling. En ansigtsbehandling koster som regel 300-500 kr., så det er ikke det, der vælger budgettet. Får du argumentet, at det bliver kedeligt for jer andre, mens bruden får sin behandling, så foreslår vi, at I tager et par flasker bobler og lidt snacks med, så I veninder rigtig kan skåle og hygge jer, mens bruden bliver forkælet på briksen. Mens hun ligger på briksen kan hun evt. få en quiz eller en lille test, som måske munder ud i en ledetråd til næste aktivitet – eller en lille gave.

 

En personlig gave

En anden hyggelig aktivitet er at hver tager en lille ting med, som siger noget om relationen til bruden og så skal hun gætte, hvem der har tingen med. Det behøver ikke at koste særlig meget og kan være alt fra citater fra folkeskolen, en gammel trøje fra efterskoletiden, en lille shot fra de mange byture, et busklippekort, en pakke tyggegummi, en blomst, hvad end, der kan lede hende på sporret af relationen og personen bag gaven.

 

Fiskespa

Skal brudens fødder renses og kildes med en tur i fiskespa? Ofte kan I få en behandling for omkring 100-200 kr. og I vælger selv, hvor mange af jer, der skal have fiskenes små kæber omkring fusserne.

 

Bowling

Bowling er en klassiker, hvor alle kan være med.

 

Pool/billard

En omgang pool eller billard evt. på et lokale værtshus er også en meget billig aktivitet, som kan være en hyggeligt indslag – også selvom man aldrig har spillet det før

 

Prøvetime i et fitnesscenter /crossfit

Hop på et anderledes hold i det lokale fitnesscenter eller prøv en crossfit time, hvor I alle får sved på timen. Mange steder kan I få en gratis prøvetime og der findes som regel et stort udbud af sjove hold så som strip-fitness, hollywood dans, osv.

 

Bueskydning

En ganske sjov aktivitet er bueskydning. Rammer bruden bulls-eye kan hun få sin favoritdrink eller lignede

 

Øksekast

Men en hjemmelavet plade og en økse, kan en gratis aktivitet være øksekast. Find et øde sted eller en baghave. Det er langt sværere end det ser ud til og alle kan være med.

 

Fodboldgolf

Der findes fodboldgolf-baner over hele landet og det koster typisk fra 100 kr. per person. Ofte må I gerne selv medbringe mad og drikkevarer, hvilket også er en fordel for polterabend på budget.

Håbet, at dette har givet dig nogle ideer til en god polterabend på budget. Og husk, at det vigtigste er ikke en masse dyre aktiviteter og et hæsblæsende program, men mere, at I har taget jer tid til at lave en sjov og hyggelig dag for bruden.

God tur, siger de fra Justsocks.dk – Billige sokker til mænd

Pin It

Related Posts