Før din virksomhed videre til næste niveau

For mange nystartede virksomheder kan det være svært at overskue, at skulle komme ud og finde en location for firmaet. Men i stedet for at grænsen mellem privatliv og arbejdsliv er sløret på grund af at virksomheden er derhjemme, så kunne det at finde et erhvervslokale eller et kontorfællesskab for virksomheden føre dig og dit firma til et nyt niveau.

Det første spørgsmål du bør stille dig selv er: Hvor skal mit firma ligge henne?

 

Kontorfællesskaber i erhvervsejendomme

Der er både fordele og ulemper ved at din virksomhed skal ligge i et kontorfællesskab i nyere erhvervsejdomme. Fordelene er, at det bliver gjort meget nemmere, at skabe kontakt med andre virksomheder og på den måde få skabt et bredere netværk og derfor også få skabt muligheder for en bedre ideudvikling. I et kontorfællesskab er du ikke længere alene med din virksomhed og har bedre mulighed for at finde ud af, hvordan du kan videreudvikle den og skabe større interesse hos mulige kunder. På den anden side kunne en ulempe være at du ikke nødvendigvis selv har så meget indflydelse på, hvordan du vil indrette dit nye kontor. Måske er der strikse regler for, hvad man må og ikke må, eller også er det et kontor der har en standard-indretning.

 

Kontorlejemål i erhvervsejendomme

I et kontorlejemål er fordelen lige præcis det, at man selv kan bestemme, hvordan man vil indrette kontoret. Her kan du altså indrette efter, hvad der passer til dig og din virksomhed. På den måde får du skabt lige præcis de arbejdsomgivelser, der udstråler formålet med din virksomhed, så der ingen tvivl er om, hvad dig og dit firma kan udrette for kunderne og andre interesserede. Ulempen er derimod også, at du skal sørge for det hele selv, du har ikke på samme måde, som i et kontorfællesskab, mulighed for, at kunne løse problemerne sammen. Det er kun dig og dit firma, som er her, hvilket betyder, at du derfor også selv skal tage et større initiativ for, at kunne skabe et større netværk end, hvis dit firma lå i et kontorfællesskab.

 

Når du så har besluttet dig for, om du vil have kontor i et kontorfællesskab, i et kontorlejemål eller et helt tredje sted, så kan du spørge dig selv: Jamen hvilken beliggenhed skal mit nye kontor have?

 

Her er mulighederne mange, og det kommer jo mest af alt an på, hvor du bor, og hvor villig du er til at køre langt:

 

Du kan vælge at gå efter et kontor, der ligger tæt på en motorvej, og på den måde kan du spare en masse af midtbys trafikken om morgenen og igen om eftermiddagen, når du er færdig med at arbejde. Du kan dog også trodse morgen- og eftermiddagstrafikken og vælge, at dit kontor skal ligge i centrum af byen, her er mulighederne mange. Her kan du finde stort set alt, hvad du har brug for inden for byens mure. Dog er priserne højest for kontorer i centrum, for det er her de fleste søger hen. Derfor kunne en anden mulighed være, at finde et kontor der er placeret i udkanten af byen, her er kvadratmeterpriserne lavere, men man er stadig inden for en god rækkevidde af alt.

 

Når du har besluttet dig for alt dette, vil det være meget nemmere for dig, at gå på jagt efter lige det kontor og lige den beliggenhed, der vil føre dig og din virksomhed til næste niveau.

Se også denne artikel

De bedste bil leasing

Pin It

Related Posts