Tjen kassen uden uddannelse

Når alle siger at man kun kan tjene gode penge og lave et liv for sig selv igennem uddannelse er dette ikke helt rigtigt da der findes masser af jobs hvor du kun behøves korte kurser eller meget korte uddannelser. Det kan også være et job du kunne være interesseret i at have hvis du ikke helt ved hvad du godt kunne tænke dig at blive uddannet til, du skal dog være opmærksom på at det kan være svært at slippe den gode indtjening og gå tilbage på SU når tiden er til det.

Jeg vil selvfølgelig ikke fraråde dig en uddannelse da der er noget der taler for at der med tiden bliver færre og færre af disse ufaglærte eller minimumsfaglærte jobs. Så det kunne selvfølgelig være en god ide at have dette i baghovedet inden du begynder på et af disse jobs.

Jeg vil her opliste en top 6 over de bedst betalte ufaglærte/minimumsfaglærte jobs:

Nummer 1 er et sælgerjob hvor du har mulighed for at tjene ca. 295 kr. i timen. Det skal dog siges at dette job kun er det bedst betalte ud af de 5 hvis du har en evne til at sælge sand i Sahara, da en sælgerløn bygger meget på en procentdel i forhold til hvad du sælger som du får ekstra oven i din grundløn. Så hvis du ikke er den fødte sælger er det nok ikke dette job du skal vælge da det vil være svært at komme op og tjene gode penge.

Nummer 2 er handicaphjælper med en timeløn på ca. 283 kr. Her er det ofte ikke nødvendigt at du har en uddannelse da du sagtens kan være privat handicaphjælper uden en uddannelse. Du skal selvfølgelig have interessen og lysten til at hjælpe andre mennesker som er meget besværliggjort af deres livssituation.

Nummer 3 er fitnessinstruktør med en timeløn på ca. 280 kr. Her tager du gerne en lille uddannelse inden for det område som du gerne vil være træner i. Men det er vigtigt at du i forvejen brænder for træning og har en super god kondi.

Nummer 4 er skraldemand med en timeløn på ca. 255 kr. Det er så højt lønnet da det i dag mere end nogensinde er vigtigt at passe på miljøet, så hvis du gerne vil være en del af at sikre fremtiden så er det lige jobbet for dig.

Nummer 5 er kran- og truckfører med en timeløn på ca. 252 kr. Som kranfører skal du tage et kranførerbevis og som truckfører skal du have et truckcertifikat, men det er nogle meget korte kurser som giver både vejledning teoretisk såvel som praktisk.

Nummer 6 er flyttemand med en timeløs på ca. 180 kr. Har du store overarme og en stærk ryg så kan dette være et super job på dig. Du kan tilmed droppe dit fitness abbonnement samtidig.

Nummer 7 er …telemarketing arbejde. Et job som eksempelvis mødebooker kan til de flestes overraskelse give en god månedsløn. Har du gode talegaver kan dette være job som kan være nemt at få. Hvis du til gengæld ikke er skarp i telefonrøget er dette nok ikke vejen for dig.

Det var mit bud på en top 6 over de bedst betalte ufaglærte eller minimumsuddannede jobs. Men du skal altid huske på at bare fordi dit job ikke kræver en uddannelse eller kun kræver et kursus udfylder du og dit job en vigtig del af vores samfund. Og det vigtigste er jo bare at du er glad!

Pin It

Related Posts