Restauranter der er værd at køre efter

Er du meget madglad og mad interesseret og vil du gerne smage lidt af hvad Danmark har at byde på vil jeg herunder nævne et par steder der bestemt er køreturen værd.

Et af dem der bestemt er værd at besøge er Herthadalen ved Roskilde som ud over en fantastisk madoplevelse også er en naturoplevelse i første klasse. Her kan du slappe af i rolige og idyliske omgivelser og nyde deres dejlige smagfulde mad der virkelig giver dig en helhedsoplevelse i verdensklasse. Herthadalen tilbyder også frokost igennem hele sommeren så du kan også nyde en dejlig omgang frokost i solen.

Et andet sted der bestemt kan anbefales er Madindustrien i Vejle. Det er et nyåbnet sted som med den meget industrielle men stadig hyggelige indretning tilbyder dig noget helt unikt. Deres menukort bliver udskiftet ca. hver 8 uge og indeholder altid sæsonens grønt så du følger med årstiderne. Alt er hjemmelavet og hvis der er en ting der er værd at smage er det deres dejlige hjemmebagte rugbrød med en hjemmelavet smør som smager helt fantastisk. Oplevelsen er her helt unik og servicen er i top så efter min mening indeholder Madindustrien alt det som en restaurant skal indeholde.

Et andet sted som der er mange der kender i forvejen er Pakhuset i Skagen hvor den hyggelige gamle restaurant med den dejlige placering ved havnen tilbyder noget af det lækreste mad. De har det dejligste menukort og selvfølgelig vil det være en fordel for dig hvis fisk lige er sagen da disse retter ikke kan smage bedre. Man føler sig i sit rette element når man sidder inden for eller uden for på Pakhuset hvor der også tit er live musik som yderligere understøtter maden og hyggen.

Det sidste sted er en lang køretur for dem der bor i Jylland da det er restaurant Noma i København. Da det er en prisvindende restaurant siger det sig selv at den rummer et fantastisk menukort som er lavet af nogle af landets bedste kokke. Restauranten er derudover også kendt for at være utroligt nyskabende så er du interesseret i anderledes og spændende mad er det bestemt her du skal tage hen. Restauranten skaber hygge og servicen er i top, og der er plads til alle så man føler sig ikke forkert hvis man ikke har det fineste sæt tøj på.

Det var mine bud på spændende restauranter som bestemt er køreturen værd og jeg har her prøvet også at implementere nogle nye restauranter i stedet for at tage alle de kendte steder. Så er dette et af stederne der skal besøges i løbet af sommeren er det bestemt alle pengene værd at få en på madopleveren. Der findes selvfølgelig masser af andre fantastiske madsteder i Danmark og dette er derfor kun et udpluk af hvilke jeg har valgt at fremhæve, men jeg kunne jo skrive lange lister om dejlige restauranter i Danmark. Jeg håber det hjælper dig til at finde ud af hvor turen skal gå hen næste gang du skal have en madoplevelse og så er der vist kun tilbage at sige velbekomme.

Pin It

Related Posts