Verdens bedste og sundeste Lemonade… Basta!

Hvad er lækrere end en omgang frisk lemonade, her i den forhåbentlige snart ankomne sommervarme? Det er ikke mange ting at drikke, der slår en omgang kold og frisklavet hjemmelavet lemonade, med gode råvarer. Derfor har vi besluttet os at finde alle de gode opskrifter på velsmagende lemonader, som vi kan støve op. Laver du din lemonade i en juicemaskine, med en af de nedenstående opskrifter er du sikker på at få en vinder, du snildt kan invitere hele vejen over for at smage.

Opskrift 1: Verdens bedste lemonade

Du skal bruge en juicer til denne vidunder drik.
Opskriften er til et glas, men du kan nemt gange op.

Du skal bruge:

2 æbler
1/3 citron

Du tror måske det er løgn, men denne simple sammensætning smager fantastisk. Den er frisk og er en perfekt blanding af sur og sød. Verdens bedste lemonade, Basta!

Har du ikke en juicer så må du kikke videre på de næste opskrifter. (Mangler du en juicemaskine så kan det anbefales at høre hvilken Mads Bo anbefaler)

Opskrift 2: En stor omgang

Du skal bruge:
10 citroner
2 dl sukker
2 dl vand

3 liter vand til at blande med
Man tager sukker og vand sammen i en gryde og koger op. Derefter presser man alt citronsaften ud af citronerne og blander sukkerblandingen og citronsaften sammen. Derefter blandes det op med de 3 liter vand, eller indtil det har den blanding som du kan lide – det er meget forskelligt hvor stærk folk vil have deres lemonade, jo mere vand jo tyndere lemonade og mindre smag.

Opskrift 3: Pres citronen

Du skal bruge:

1 dl sukker
1 dl vand
5 pressede citroner
Isterninger og koldt vand

Sukker og en dl vand i en gryde og kog det op indtil sukkeren er helt opløst i vandet. Når vandet ikke er på varme mere hældes citronerne i og put i en kande med isterninger i og fyld op med koldt vand, til du rammer den smag der er lækker.

Opskrift 4: Verdens bedste søde lemonade

Til denne opskrit bruges der også æbler i limonaden – gerne danske naturlige æbler plukket fra dit eller nærmeste landsmands æbletræ, disse naturlige æbler fra danske træer giver nemlig en lækker smag til den nogen gange lidt for syrlige lemonade.

Du skal bruge følgende:
6 æbler
1 citron
1 dl sukker
1 dl vand
Igen koges sukker og vand sammen og hældes herefter op i en juicemaskine, som gør jobbet med at lave frugt til juice rigtig godt. Alle der er interesserede i juice, lemonade og andre drikke med pressede frugter skulle anskaffe sig en sådan juicepresser. Når vand og sukker er opkogt hældes det op i juicepresseren med frugtene og ud kommer den lækreste lemonade, jeg endnu har smagt, og det er ikke få. Jeg vil gerne kalde den verdens bedste lemonade, men det er selvfølgelig en subjektiv holdning. Æbler har en rigtig god smag presset sammen med citronen.

Opskrift 5: Sommer lemonade

Du skal bruge:
4 pressede citroner
12 spsk sukker
10 dl vand
Denne mængde giver 4 glas lemonade, gang selv op eller ned.
De pressede citroner hældes ned i den valgte kande, du vil have lemonade i. Derefter hældes vandet i og der skal røres godt rundt, for at få det blandet. Derefter tilsætter du sukkeret og rører igen rundt, så der ikke fremkommer sukkerkorn i lemonaden, da det nok er den største fejltagelse, og det der gør at lemonaden ikke bliver så lækker. Derefter skal den køle i 20-30 minutter og den er klar til servering.

Jeg håber i får held med lemonaden og sommervejret!

Pin It

Related Posts