Mangler du en ny god bog? Overvej disse forfattere

Hvis du er på udkig efter en ny bog at kaste dig over, så er der mange forfattere, der er værd at overveje. Det kan være svært at vælge den helt rigtige bog, men her får du nogle bud på forfattere, der er garanter for en god læseoplevelse.

Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en dansk udenrigskorrespondent, der har skrevet en spændende og underholdende bog om hendes liv som journalist. Bøgerne giver et indblik i det liv, der er journalist på udenlandsk jord, samt de udfordringer, der er forbundet med livet som udenrigskorrespondent.

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen er forfatter til en lang række spændingsromaner, der alle handler om kriminalassistent Carl Mørck og hans enhed, Afdeling Q. Bøgerne er fyldt med spænding, drama og mystik, og du vil helt sikkert blive fanget af historien.

Lene Kaaberbøl

Lene Kaaberbøl er forfatter til en lang række krimier, der handler om den danske efterforsker Nina Borg. Nina Borg er en spændende og modig karakter, der altid ender i farlige situationer. Bøgerne byder på masser af spænding, og du vil ikke kunne lægge dem fra dig.

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst er forfatter til en række kriminalromaner, der handler om den norske politimand William Wisting. William Wisting er en kriminalassistent, der ofte havner i farlige situationer. Bøgerne byder på masser af spænding, og du vil ikke kunne lægge dem fra dig.

Hvem skal du vælge?

Der er mange ting, du skal overveje, når du skal vælge en ny bog. Overvej om du ønsker en fiktion eller en non-fiktion. Fiktion består typisk af krimier, fantasy, romaner og skønlitteratur, mens non-fiktion består af erindringer, biografier, selvhjælpsbøger, madopskrifter og meget andet. Du skal også overveje, om du ønsker en hardback eller en paperback. En hardback er typisk dyrere end en paperback, men den er også mere slidstærk.

En paperback er typisk billigere, men den er mindre slidstærk.

Hvor kan man finde flere spændende forfattere?

Der er mange steder du kan finde mere information om spændende forfattere. Du kan f.eks. kigge på nettet og eller forhandlere som Bog & Idé, hvor man kan finde informationer om en lang række spændende forfattere.

Konklusion

Det er vigtigt, at du overvejer, hvilken type bog du ønsker at læse. Det er også vigtigt, at du overvejer, om du ønsker en hardback eller en paperback. Begge dele er godt, hvis du bare vælger den, som passer til dine behov.

Pin It

Related Posts