Her er 5 af mine favoritdesignere og brands

Jeg er en stor fan af dansk design, og det er noget af det, jeg altid har gået efter, når jeg har købt nyt tøj eller smykker. Jeg har altid villet have noget, der er unikt, og som ikke alle andre har. Jeg har derfor lavet en liste med 5 af mine favoritdesignere, som jeg altid holder et øje med.

1. Mads Z

Mads Z er en af de designere, jeg har fulgt længe. Han laver virkelig nogle unikke og spændende smykker, og hver enkelt af hans designs er virkelig gennemført. Jeg elsker især hans øreringe, som er meget minimalistiske, men alligevel rigtig flotte.

2. Designers Remix

Designers Remix er et brand, jeg har kendt i mange år. De laver nogle rigtig fede og moderne kollektioner, og jeg synes, de altid formår at fange den nyeste mode. Deres smykker er også rigtig flotte, og jeg elsker især deres øreringe.

3. Ganni

Ganni er et brand, der er blevet meget populært de seneste år, og det er ikke uden grund. De laver nogle virkelig flotte og moderne kollektioner, og jeg synes, de altid formår at fange den nyeste mode. Deres tøj er også rigtigt lækkert, og jeg elsker især deres trøjer.

4. By Malene Birger

By Malene Birger er et brand, der laver nogle rigtig fine og elegante designs. Jeg elsker især deres smykker, som altid er meget stilrene og elegante. Deres øreringe er også rigtig smukke, og jeg har flere af dem i min samling.

5. Maria Black

Maria Black er en af de nyere designere på listen, men hendes smykker er allerede rigtig populære. Hendes designs er meget unikke og originale, og jeg elsker især hendes øreringe, som er meget anderledes end andre øreringe, jeg har set.

Hvad skal du vælge?

Hvis du er på udkig efter et par flotte øreringe til en bestemt lejlighed, kan du finde dem på Plaza.dk. Her finder du et stort udvalg af forskellige øreringe og smykker, og det er et rigtig godt sted at starte, hvis du er på udkig efter noget nyt. Uanset om du er til det mere eksperimenterende eller det mere klassiske, så kan du finde noget, der passer til dig.

Konklusion

Der er mange forskellige designere og brands, men hvis du vil have noget, der er lidt unikt og ikke alle andre har, er det en god ide at vælge et dansk design. Hvis du vil have et par flotte øreringe, er der mange forskellige at vælge imellem, og du kan finde et stort udvalg på Plaza.dk.

Pin It

Related Posts