5 forfatterskaber der har gjort mig gladere

Der er ikke noget bedre end at curle sig op med en god bog, når man har brug for at slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Det er dog ikke alle bøger, der kan give os denne følelse. Derfor har jeg her samlet 5 forfatterskaber, der altid får mig i godt humør.

1. Mikkel Frey Damgaard

Mikkel Frey Damgaard er en af de bedste danske forfattere, og hans bøger ”Transformers” er altid velskrevne og spændende. Jeg har læst alle hans bøger mange gange, og jeg kan altid finde nye ting, jeg ikke har lagt mærke til før.

2. Lise Nørgaard

Lise Nørgaard er en af de bedste danske forfattere, og hendes bog ”Matador” er en af de mest elskede fortællinger i dansk litteratur. Hendes historier om Danmark i efterkrigstiden og opgøret med kommunismen er altid velskrevne og spændende, og de får mig altid til at føle mig godt underholdt.

3. J.K. Rowling

J.K. Rowling er forfatteren bag Harry Potter-universet, og hendes bøger har altid fået mig til at føle mig tryg og glad. Jeg har læst alle hendes bøger mange gange, og jeg kan altid finde nye ting, jeg ikke har lagt mærke til før.

4. Anne Gracie

Anne Gracie er en af de bedste romantiske forfattere, jeg nogensinde har læst. Hendes bøger ”The Marriage of Convenience” -serien er altid velskrevne og fyldt med kærlighed, humor og spænding. De får mig altid til at føle mig godt underholdt og glad.

5. Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen er forfatter til en række spændende krimier, der altid får mig til at sidde spændt klistret til siden. Hans bog ”Department Q” er en af de bedste krimiserier, jeg nogensinde har læst, og jeg kan altid lide at gå tilbage og genlæse dem.

Hvilken kan jeg bedst lide?

Det er svært at sige, hvilket forfatterskab jeg bedst kan lide, for de alle er skrevet på hver deres måde, og de har hver deres målgruppe. Min favorit må dog være Mikkel Frey Damgaard, for denne forfatter har altid en god historie, og hans bøger er altid velskrevne og spændende.

Konklusion

Der er ikke noget bedre end at curle sig op med en god bog, når man har brug for at slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Det er dog ikke alle bøger, der kan give os denne følelse. Derfor har jeg her samlet 5 forfatterskaber, der altid får mig i godt humør.

Pin It

Related Posts