8 ting du skal undgå, hvis du er en petit kvinde

Kær, sød og lille er ofte de ord, som folk bruger, når de skal beskrive petit kvinder. Selvom det måske lyder meget sødt, så har små og lave kvinder ofte det svært ved at finde det rette hverdagstøj. Mange tror, at så længe du er en lille og petit kvinde, så kan du have hvad som helt på, men det er desværre ikke altid tilfældet. Der er faktisk flere styles, der er ganske uklædelige til små kvinder. Undrer du dig over hvad dette er, så er har vi lavet en liste over ting, du bør undgå, når du er en petit kvinde.

 

1. Undgå horisontale striber

Det kan godt være, at du vejer under 50 kilo, og måske gerne visuelt vil tilføre lidt fylde, men desværre får horisontale striber dig til at se lavere ud, end du er. Hvis du gerne vil have striber på, så vælg vertikale striber eller tøj, der er let nålestribet. Dette vil få dig til at fremstå højere.

 

2. Undgå brede bælter

Selvom et bredt bælte i taljen kan give dig den eftertragtede timeglasfigur, så deler bæltet også din krop i to. Dette gør sig særligt gældende, hvis toppen og bæltet har to forskellige farver. Vil du gerne have et bredt bælte på i taljen, så bør du vælge et et bælte i samme farve som din top, så det ikke er så iøjefaldende.

Smalle bælter er at foretrække, men det er stadig vigtigt at vælge ét i samme farve som din top.

 

3. Undgå ærmer med vidde

Ærmer med vidde er yderst behagelige, men de gør ikke noget for din lille figur. De stjæler al fokus. Kig efter ærmer, der er tætsiddende men overdriv heller ikke. Vælg tøj i den rigtige størrelse, der fremhæver dine fordele frem for tøj, du kan gemme dig i.

 

4. Undgå store accessories

Smykker og andre accessories kan være den lille detalje, der løfter et ellers lidt småkedeligt sæt tøj, men hold dig væk fra store, oversized smykker og tasker. Det kan godt være, at du er nødt til at bruge en stor taske på arbejdet, hvor din bærbare computer kan være i, men store tasker får dig til at se utroligt lav ud. Det handler ikke kun om at vælge det rette tøj – hver eneste detalje bør nøje overvejes. Så vær opmærksom på både sko og accessories.

 

5. Undgå store prints

Selvom den sort-hvide kjole med geometriske prints, så fantastisk ud i modemagasinerne, så fungerer det bare ikke med din lille figur. Store, iøjefaldende prints fungerer perfekt til en høj model, men det vil fuldstændig tage al opmærksomheden fra din figur. Vælg i stedet mindre prints og mønstre, som f.eks små blomstre, da de vil fremhæve dine former uden at få dig til at se mindre ud, end du er.

 

6. Undgå længder der slutter midt på læggen

Selvom kjoler, der slutter midt på læggen, ofte ser utroligt romantiske ud, så fungerer de bare ikke til dig. Det får dig til at se lav ud, og da længden slutter lige der, hvor læggen er bredest, får det også dine ben til at se kraftigere ud. Denne regel gælder ikke kun for kjoler men også bukser og nederdele. Vælg som udgangspunkt altid kjoler og nederdele der går til knæene eller helt ned til fødderne – aldrig midtimellem.

 

7. Undgå kjoler med vidde

Det kan godt være lidt svært at vælge aften- og selskabskjoler til et formelt arrangement. Du vil gerne være sofistikeret og elegant uden at være for kedelig. Ligegyldig hvad diverse trends og tendenser dikterer, så vælg altid tøj, der passer til din figur. Undgå kjoler der har vidde ved fødderne (ligesom en havfrue). Vælg i stedet kjoler med A-snit, der balancerer din figur, eller højtaljede kjoler, der visuelt forlænger dine ben. Kig efter kjoler og nederdele i tætsiddende materialer, der smyger sig til din krop.

 

8. Undgå sko med ankelstropper

Brug aldrig sko med ankelstropper, hvis du ønsker visuelt længere ben. Ligeledes bør du undgå sko med runde eller firkantede snuder. Vælg i stedet spidse sko, der nærmest forlænger dine ben. Hvis det er muligt, så vælg nude-farvede stilletter, eller hvis du har strømpebukser på, så vælg sko i samme farve.

Teksten er leveret af Tekseksperten

Pin It

Related Posts