10 gaver din kone vil elske

Står du og skal give konen en gave uanset lejligheden og ved hverken ud eller ind om hvad hun ønsker sig så skal du læse med her. Jeg vil her remse 10 gaver op de fleste koner vil elske at få, listen indeholder både gaver til de små og de store lejligheder.

1. Ja som de fleste ved er Kahler vaserne blevet meget populære og de fleste koner ville blive glad for sådan en da den lige giver stuen det ekstra pift. Du kan her vælge mellem mange farver og størrelser og det vil sige også mange prisklasser så de kan passe ind i budgettet til de fleste lejligheder. Jeg vil anbefale at du køber en hvid og sort medmindre der er en farve som du ved din kone holder ekstra meget af.

2. Nogle lækre sko er en god gaveide og lige nu er Nike Free sko super populære næsten uanset hvilken alder din kone har. Så det vil bestemt være et sikkert gavehit og her kan du også vælge mellem forskellige farver og jeg vil igen anbefale en neutral farve medmindre du ved at din kone er vild med farver.

3. Lige nu er det meget moderne med en læderjakke som også kan være for de fleste aldre og er som regel et hit især til forår/efterår. Her vil jeg igen anbefale at du køber en uden alt muligt tingel tangel, så igen så neutral som mulig.

4. Hvis det er sommer er der en ting din kone ikke kan leve uden, og det er Birkenstock sandaler. De er så behagelige at have på da de former sig efter foden og har et pænt og stilrent design så de tiltrækker alle aldersgrupper.

5. Noget der også er en super populær gave er Cubus lysestagen som fås i forskellige størrelser og igen er i forskellige prislejer. De fås i sort, sølv, hvid eller guld og her skal du igen tage i betragtning hvad der vil passe bedst i lige præcis jeres hjem.

6. En stor buket blomster fra blomsterhandelen er bestemt også et hit. Her kan man supplere med en flaske vin eller noget lækkert chokolade hvis man ikke synes at blomsten er nok.

7. En rigtig mandegave er selvfølgelig undertøj. Lækkert undertøj til konen kommer jo også dig til gode. Her er det selvfølgelig vigtigt at du ved hvilken størrelse din kone bruger for at kunne finde et super flot sæt.

8. En flot kjole går man heller aldrig galt i byen med. Her kan man jo eventuelt alliere sig med en af konens veninder som ved lige hvilken størrelse og hvilken stil der passer din kone bedst.

9. Hvis man nærmer sig en god omgang efterår kan jeg stærkt anbefale at købe konen et par gummistøvler. Men det er selvfølgelig ikke hvilken som helst slags gummistøvler men enten et par fra Hunter eller fra Ilse Jacobsen som er lige så moderigtige som et par almindelige sko.

10. Jeg vil slutte af med et wildcard. En pigmåtte til at komme af med stress. Det er gaven som mange ikke viste de ønskede sig med er helt vilde med når de får den.

Det var mit bud på 10 gaver din kone vil elske. Jeg tager selvfølgelig forbehold for at det ikke er alle koner der er til alle tingene men der skal nok være et par af dem der falder i hendes smag. Jeg ønsker dig held og lykke med gavekøbet.

Pin It

Related Posts