Fodbold

Vil du være den nye Lionel Messi?

Går du med drømmen om at blive den nye store fodboldstjerne, være den der bliver rost til skyerne i din lokale klub eller ønsker du at forbedre dine kompetencer på fodboldbanen? Fodbold kan være en tidskrævende sport, der kræver mange timer at mestre. Nedenfor finder du 3 tips, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af fodboldtræningen.

Træning uden for banen

For at blive en bedre fodboldspiller, er det vigtigt at fysikken er i orden. Motionscenter og fokus på styrketræning er et vidunderligt redskab til at forbedre dig på mange områder. Intervaltræning er en fornuftig måde at træne hastighed og hurtige vendinger. Men ønsker du hurtige resultater, så er bentræning vejen frem. Hastighed og hurtige vendinger kan være alt afgørende for, om du får den perfekte afslutning på mål.

Se fodbold i tv’et

Går man op i fodbold, så elsker man weekend lidt mere end de fleste. Weekend betyder nemlig fodbold i fjerneren. Du bruger formegentlig mange timer foran fjernsynet for at følge dit yndlingshold kæmpe uge efter uge om den store pokal. Du har sikkert tit hørt sætningen ”sidder du nu der igen?” – men faktisk er det en god ting, hvis du gerne vil opnå succes på banen. En god egenskab at have i fodbold er nemlig at kunne læse spillet og forudse, hvad modstanderens næste træk er. En effektiv måde at styrke dette på er at se, hvordan de professionelle gør det. Hav fokus på, hvordan og hvorfor spillerne agerer som de gør. Det taktiske aspekt af fodbold, kan være forvirrende og svært at forstå.

Udfordre dig selv med et ophold på efterskole

Er du i alderen til at tage 9. eller 10. klasse på en fodboldefterskole, så kan dette klart anbefales. Her vil der være alt fra nybegyndere til lovende talenter. Selvom det kan være sjovt at føle sig overlegen, så er det vigtigt at du ikke træder i vande. Allerede efter første træning vil du kunne udpege hvem der god, og hvem der ikke helt er på dit niveau. Se i øjnene, at der nok vil være et par spillere, der er en tand bedre end dig, hvilket i sidste ende er til din fordel. At spille med bedre spillere end dig selv vil udsætte dig for anderledes pres, og tvinge dig til at yde mere, end du førhen har været vant til. Dette vil være med til at udvikle og forbedre dig som spiller. Et ophold på en fodboldefterskole vil udover udfordringer og det faglige aspekt, give dig oplevelser, tid til at dyrke dine

fritidsinteresser. Vigtigst af alt, så vil et sådant år opbygge fællesskab og sammenhold i verdensklasse, der giver venskaber for livet.

Pin It

Related Posts