Læring

Tre fordele ved digital læring i detailbranchen

I detailbutikker er personale afgørende for butikkens succes. Når al reklame og promovering er et overstået kapitel, er det afgørende at have et kompetent, positivt og hjælpsomt team på gulvet – til at gennemføre det endelige salg til kunden.

Så hvordan holder du en travl og fjern arbejdsstyrke velinformeret omkring nye produkter, teknikker og procedurer? Du udvikler digital læring og træning med fokus på mobile enheder. Alle har en mobil enhed i dag. Smartphone og tablets har ændret, den måde medarbejdere og forbrugere får information og underholdning på. Her er tre grunde til, du bør tænke på digital læring til mobile enheder, når du skal træne detailpersonale.

 1. Det er konsekvent
  Digital træning med mobiladgang giver dig mulighed for at tilbyde den samme træning til alle medarbejdere, uanset hvor de er på kloden. Det hjælper dig til at levere en konsekvent meddelelse på tværs af tidszoner og kulturer. Og med den samme uddannelse over hele verden, kan du udvikle en sammenhængende brandhistorie, så kunderne har den samme positive oplevelse, uanset hvor de interagerer med dine medarbejdere.
  Konsistent træning øger også medarbejdernes tillid, ydeevne og produktivitet.
 2. Det er praktisk
  Digital og mobil træning er praktisk for medarbejdere, fordi deres mobile enheder er med dem hele dagen. At anvende mobile enheder er blevet en del af hverdagen både i arbejdslivet og privatlivet.

Træningen gennemføres direkte i butikken, og medarbejdere kan hurtigt informeres omkring markedsændringer eller lignende. Træning via mobile enheder skaber nærvær, og gør både virksomheden og medarbejderne mere fleksible og omstillingsparate.

 1. Det er hurtigt
  Det er ikke lang tid siden, at adgang til fx videoindhold på en mobilenhed var tidskrævende og besværligt. I dag er data billigt, og der er Wi-Fi overalt – kaffebarer, butikker og offentlige institutioner. Og det bliver hurtigere hvert år; I 1999 var gennemsnitshastigheden 54 Mbps (megabits per sekund), i 2009 var denne steget til 450 Mbps, og i 2012 var den gennemsnitlige Wi-Fi-hastighed nået til 1,3 Gbps. Allestedsnærværende og hurtigt Wi-Fi betyder, at medarbejderne nemt kan få adgang til video, grafik, rich media og interaktive elementer. Så mulighederne er næsten uendelige.

  Vi lever i en verden, hvor der er flere mobile enheder end mennesker, og internetadgang via mobile enheder overgår naturligvis også internetadgang via computere i dag. Så lad os tænke på digital læring – som noget, der foregår over mobile enheder fremover.

Pin It

Related Posts