Ønskeseddel

Træt af kedelige ønskesedler? Få inspiration her!

Er du også træt af at se på kedelige og lange ønskesedler, når du skal til fødselsdag eller andet, og føler du bare, at du igen blot køber endnu en ting på listen, som du sætter på gavebordet? Eller er du selv den, der laver sådan en neutral og upersonlig ønskeseddel, så se med her! For der er nemlig råd at hente, og i denne artikel finder du inspiration og gode forslag til ting, du måske ikke havde tænkt på, ville være gode at ønske sig til din fødselsdag eller anden store begivenhed. Gaver skal være personlige og komme fra hjertet, så husk, at det ikke bare er noget, der skal overstås, for ellers kan man lige så godt lade være eller blot bytte penge. Læg hjernen lidt i blød, og gå gerne i gang i god tid, så du ikke stresser med at finde på noget, for så ender man bare med at købe en gaveæske med parfume eller en tilfældig bluse.

Tænk på interesser, hobbyer og personlighed

Gå i dybden med, hvem den heldige modtager er, og skriv gerne nogle ting ned, hvis du får bedre overblik på den måde. Det lyder måske som et større projekt, men det behøver det faktisk ikke at være. De fleste gaver, man giver, er til nogle, man kender forholdsvis godt, og derfor bør du også kunne komme i tanke om nogle ting, der karakteriserer denne person. Hvad bruger han/hun meget af sin tid på? Er der nogle ting, som han/hun bare snakker om at ville gøre hele tiden? De fleste voksne mennesker har ikke så mange specielle ønsker, fordi vi har penge selv, og hvis vi mangler noget til 2-500 kroner, tøver vi ikke længe med at købe det før eller siden. Derfor kan det som gavegiver være svært at finde på noget, med disse enkle øvelser burde det efter noget tid være til at komme på noget.

Idéerne, der altid virker

Har du efter disse teknikker alligevel svært ved at komme på noget, eller er du måske kommet for sent i gang og derfor i tidspres, findes der heldigvis nogle ting, som nærmest aldrig slår fejl. Det er idéer, som passer til de fleste køn og aldre, men som stadig har en kant af personlighed, så du med god samvittighed kan sætte dem på gavebordet til den næste fest. Billige plakater er en rigtig god idé, for du kan få tonsvis af forskellige designs, så du kan vælge et motiv, der passer lige netop til den, du har i tankerne. Billige plakater fås mange steder, og der er et kæmpe udvalg i både ind – og udland. Billige plakater kan også gøres personlige, så det er et virkelig godt bud på en fantastisk gaveidé! En anden sikker vinder er et hjemmelavet gavekort, som lyder på en ting, som vedkommende længe har gået og snakket at prøve/få lavet/få gjort, mm. Så tænk igennem, om der mon ikke er et eller andet, som han/hun har nævnt engang, og overrask personen med lige netop dette.

Pin It

Related Posts