Top 10 skønhedsprodukter når fruen fylder år

Nu er det igen ved at være den tid på året, hvor du skal løbe rundt i butikker for at opstøve en gave til fruens fødselsdag. Men hvad skal du dog finde på? Skønhedsprodukter til kvinder falder som regel altid i god jord, da vi kvinder elsker at blive forkælet og at forkæle os selv. Og hvad er mere forkælende end tid til sig selv, med lækre produkter? Det er et frirum i en travl hverdag, som de fleste kvinder elsker. Tallene taler også for sig selv. I 2009 blev der brugt hele 7248 mio. På skønhedsprodukter.

Skønne svenske La Bruket producerer naturlige og økologiske skønhedsprodukter, som enhver kvinde vil elske at få i gave. Ikke alene er produkterne med økologiske ingredienser, men de er også indhentet i lokalområdet og der gås ikke på kompromis med kvaliteten. Ejeren bag brandet, Monica, har en mission om at gøre hver hverdagsmorgen til en fest med hendes utroligt lækre produkter. Ren forkælelse, som alle kvinder vil elske. Derudover kommer produkterne i et utrolig æstetisk apotekerdesign, der også gør sig godt ud på badeværelset og ser langt dyrere ud, end produkterne egentlig er. Brandet har et kæmpe udvalg af olier, cremer og andre lækre sager. Her får du vores top 10 over lækre skønhedsprodukter, der er oplagte at forære til kvindens næste fødselsdag.

1. Serum

Serum er blevet det nye must-have der bruges under ansigtscremen. Her får du dybdegående aktive ingredienser og det kan ofte være en lidt dyrere investering og er derfor noget, som ikke alle kvinder bare lige køber til sig selv. Så længe du ikke giver gaven med en kommentar om at du håber, at rynkerne snart forsvinder, så burde du være på sikker grund. Sæt i stedet fokus på hvad dette luksusprodukt gør for huden og at det er hudens ultimative forkælelse.

 

2. Badesalt

Badesalt leder tankerne hen på tid og lange bade og det er den ultimative forkælelse at få. Vælg en variant med en lækker duft og i et flot design, så den også kan stå fremme og pynte på hylden, når den ikke er i brug. Med badesalt kan man få skrubbet de døde hudceller af og føle sig som ny.

 

3. Parfume

Parfume er stadig en af klassikerne, når det handler om skønhedsprodukter til kvinder. Da gaven er lidt uoriginal ligger den kun på en 3. plads, men det er stadig et stort ønske på mange kvinders ønskesedler og falder som regel altid i god jord, hvis du formår at ramme de rigtige duftnoter, der passer til din kvinde. Husk at spørg i parfumeafdelingen, så de kan hjælpe dig med at finde en frisk, sporty, feminin eller sensuel tekst.

 

4. Badeolie

Badeolie er også altid en lækker gave. Det emmer lidt mere af luksus end en almindelig bodywash og efterlader huden silkeblød og lækker. Kan ofte også anvendes som massageolie, så hvis du lader en omgang massage følge med, falder gaven sikkert i endnu bedre jord.

 

5. Shea Butter

Du har evt. hørt om shea butter som en ingrediens i mange skønhedsprodukter, da det har en både plejende og helende effekt. Men du kan faktisk også købe shea butter, som en lækker fyldig creme for sig selv.

 

6. Ansigtscreme

En god ansigtscreme er en fast del af enhver kvindes daglige skønhedsrutine, da den giver fugt til huden og kan give en fantastisk glød. Vælg gerne en lidt mere lækker variant, som en fra La Bruket, der emmer af kvalitet og stadig er til en god pris.

 

7. Øjencreme

De fleste kvinder elsker at forkæle sig selv med forskellige cremer til forskellige steder på kroppen og en øjencreme betragtes altid som en luksuriøs del af skønhedsplejen. Husk igen, ikke noget med at fokusere på rynkerne, men på det luksuriøse i produktet.

 

8. Bodylotion

En lækker bodylotion med en mild duft er også mange kvinders favorit. Det giver kvinden en form for luksus i hverdagen, at hun kan bruge tiden på at forkæle sin krop med en lækker creme.

 

9. Body wash

Selvom en bodyolie emmer lidt mere af kvalitet, så er body wash dog stadig at finde på listen, da den er lækker til den daglige skønhedsrutine. Det er skønt at forkæle sig selv med en dejlig body wash i badet efter en god omgang træning eller bare når man skal være klar til dagen.

 

10. Neglelak

Det kan være farligt at begive sig ud i at købe makeup til kæresten, da farvenuancen som regel kommer an på hudtone. Men neglelak er et område, hvor du rent faktisk kan komme på banen. Udvælg en farve, som du synes er flot, fx en sexet rød og aflever den med en opfordring til en romantisk aften med middag på restaurant – hvor du selvfølelig står for at arrangere daten.

Håber dette har givet dig lidt inspiration til dit næste indkøb af fødselsdagsgave indenfor kategorien skønhedsprodukter.

Du kan også finde billige smykker til hende her

Pin It

Related Posts