Top 10 farsdags gaver

Når far skal fejres på denne ene dag om året hvor det helt og holdent er hans dag skal det selvfølgelig gøres med maner. Hertil hører en gave men det kan være svært at finde den rigtige. Herunder har vi lavet en top 10 over farsdags gaver:

1. En god gave til enhver far vil altid være noget lækkert drikkelse og det kan være alt fra en god whiskey eller rom til hans yndlingsvin. Man kan også vælge at købe et lille udvalg af forskellige specialøl som kan nydes i den kommende sommervarme.

2. Boxershorts og sokker er altid en gave der gør lykke. Mænd er ikke så gode til at få det købt så de vil sætte stor pris på at du har købt det til dem og det ville heller ikke være helt dårligt for ham farmand og få noget af god kvalitet da tendensen måske har været at købe den billige 10-pak i supermarkedet.

3. Fars yndlingsparfume er også altid en god ting især da de fleste mænd har en fast parfume de bruger og ikke bryder sig om at dufte anderledes.

4. Oplevelsesgaver er heller ikke til at tage fejl af. Det kan være en gokarttur, wellness eller en tur til udlandet.

5. Noget der er blevet rigtig populært inden for farsdags gaver er ølsmagning, cognacsmagning eller gavekort til restaurant. Så send far af sted til en munter aften med en god kammerat og aftal eventuelt med mor at han skal hentes.

6. Til manden der elsker haven elsker for det meste også at grille, så alt godt til grillen går man som regel aldrig galt i byen med. Det kan være alt fra en pizzasten, et kyllingespyd, en flæskesværs holder osv.

7. Nyt tøj er også en mulighed men man skal gerne have styr på hvad far godt kan lide at have på af snit, mærke osv. Med mindre at man er ude på at give sin far en makeover, men så kan man så ikke være sikker på at det falder i så god jord. Så find noget tøj der passer.

8. Hvis din far har en hobby som han går op i som sport, at fiske osv. Er det altid en god ide at give ham noget udstyr eller lignende til denne hobby. Det vil altid skabe glæde.

9. Et billede af sin dejlige familie eller børn er som regel også noget der smelter en fars hjerte. Om det er professionelt taget eller bare et godt billede taget hjemme i haven er sådan set ligegyldigt glæden er den samme.

10. Til slut går man heller aldrig galt i byen med at købe noget elektronisk gadgets som for eksempel en lille højtaler til garagen, et elektronisk ur, en elektronisk parkeringsskive osv. da man skal huske at mænd elsker noget der skaber hygge og forenkler deres hverdag.

Bonus gave: Har din far et firma og mangler rådgivning eller sparring, så kunne et gavekort til sådan noget også være en god ide.

Ja det var vores 10 bud på gaven til fars dag og vi håber bestemt at i kan bruge det. Hvis ikke, så kan du altid kigge efter en ny seng

Pin It

Related Posts