Superdate – God mad og masser af vin

Når du skal imponere den mand eller dame du har fået med på en date, er en af de hyggelige ting, at spise god mad og drikke en god vin sammen. Grundet dette har herunder givet nogle eksempler på mad og drikke man kan byde den anden part på, for at give det sidste skud til at imponere den modsatte part og få en hyggelig aften sammen.

Når det er første date i skal på sammen handler det om at komme godt fra start – en god start på første date kunne være at lave mad sammen, og derudover drikke lidt god vin. Det kan være en god ide, lige at høre modparten om eventuelle allergier, vegetag/veganer eller om der er noget som vedkommende bare ikke kan lide, for ikke at have kokkereret det helt store – for at man skal sidde og kigge på tallerknerne.

Dæk et flot bord. Der er rigtig mange piger der godt kan lide, at du vha af udsmykning har lavet lidt god stemning. Derfor er det et hit, at finde nogle levende lys frem, en flot dug og så sørg for at servicet er rent og ligger pænt. Et førstehåndsindtryk som et flot dækket bord, sætter allerede overliggeren højt fra start.

Du kan med god grund starte med en lille velkomstdrink, for at tage toppen af den nervøsitet der altid vil ligge – det kan være et glas champagne, sød hvidvin eller en drink som mojito eller lignende.
Når du inviterer pigen over første gang til mad, er det god stil at diske op med en tre retters menu. Forretten skal være en appetitvækker og er mange gange en let omgang fisk. Det kan være en gang rejecocktail, nogle flot anrettede lakseportioner eller hvis hun ikke er ”så fin” på den, kan en omgang nachos med ost og kylling også være en vinder. Det er vigtigt at man rammer modsat af hovedretten, så er forretten fisk, skal hovedretten ikke være fisk.

Hovedretten kan være mange ting. Skal du selv lave er det en god ide at lave ovn, eller pandemad da det næsten altid er lækrest. Kogemad egner sig sjældent godt til en første maddate.
En god og sikker vinder når det kommer til hovedretten er en oksemørbrad, med tilhørende kartoffel. Den kan laves i ovnen, på pande eller på grill om det er som steg eller som bøffer. Det er en rigtig lækker bøf, som let rød i midten falder næsten i alles smag.

En anden ting der kan falde i mange pigers smag er sushi, det gælder dog ikke hvis du har lavet fisk til forret. Sushi er et hit blandt mange unge. Især pigerne er vilde med at sidde på sushi restauranterne men flere og flere af hankøn får øjnene op for den japanske delikatesse. Du kan til en date både ”snyde” og hente sushi hos din lokale sushimand, hvilket nok giver det bedte resultat – eller du kan hoppe ud i det selv og lave sushi, men det skal nok ikke være første gang du prøver, da det ikke er helt nemt.
Desserten er en god afrunder på din treretters menu. En god is vinder altid – og hertil kan du bage en god brownie. Er du vild med desserten kan du evt. kaste dig ud i en hjemmelavet is med nøddebund, det kunne være en Daim is som der findes gode opskrifter på, den er rigtig lækker og lukker en god date med bravour.

Vi håber du får en vellykket super date og du rammer lige i skabet med maden. Held og lykke.

Kilder:
Supervin.dk
Sushiplus.dk
Bichel.dk

Pin It

Related Posts