stress app

3 stress app der giver dig ro

Stress er egentlig et symptom, men snart er så mange ramt at stress at det kan kaldes en folkesygdom. Der findes flere stress app der kan hjælpe dig.
Du har sikkert stress. Mistanke om stress. Eller du kender en der har stress.
stress app

Der er mange symptomer på stress du skal reagere på. Jo før jo bedre. Stress skal du tage alvorligt. Hvis du lader som ingenting, så kan du blive alvorligt syg. I værste fald kan du dø af det.

Noget af det mest stressende er den store mængde information vi dagligt møder. Vi skal tage stilling til alt muligt indenfor kort tid. På en time skal du tage stilling til en katastrofe i et andet land, valget i USA, klimaforandringer, den nye film i biografen, børnene der snakker om hvad de har oplevet, indkøb, mad, din træning osv.

Informationen kommer bl.a. fra din computer og telefon. Du har sikkert en smartphone så du hurtigt kan tjekke mail og aktiekurser. Måske finder du opskrifter mens du laver mad.

Det er stressende.

Sluk telefonen – lyder et godt råd. Og det ér et godt råd.

Men du kan også bruge telefonen til at hjælpe dig med stress.

Slap af med en stress app

stress appHer er et par stress app du kan starte med.

1. Stresstesten

Find ud af hvor stresset du er. Denne stress app giver dig en værdi for dit stressniveau og en beskrivelse af din stress.

Den giver dig også svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål som – hvad er stress? Og hvad kan du selv gøre for at behandle og forebygge stress.

2. Sov godt

Denne stress app er en form for selvhypnose. Den hjælper dig med at fjerne forstyrrende tanker så du kan slappe af og falde i søvn. Den fjerner tanker, følelser og handlinger der blokerer.

En god nats søvn giver mere energi og overskud. Den vil hjælpe dig til at få overblikket tilbage og mindske dit stress.

3. Mindfulness Appen

En stress app for alle niveauer af meditation. Du kan vælge at blive guidet igennem et program, hvis du er begynder. Eller du kan starte din meditation på egen hånd.

Du kan selv vælge hvor lang tid din mindfulness meditation skal vare. Giver med garanti ro til både øvede og begyndere.

 

Er der slet ikke noget der hjælper, så kan du også finde mennesker rundt om der kan hjælpe dig. Fekspsykologer eller lignende.

Pin It

Related Posts