Sælg din brugt bil i en fart – Quick guide

Der bliver lige i tiden solgt og købt biler som aldrig før og det er sikkert også snart din tur til at sælge den og anskaffe dig en ny. Når man skal sælge sin bil er det vigtigt at man gør det rigtig fra starten af ellers kan man komme til at vente længe på det rigtige tilbud, hvis man overhovedet bliver kontaktet. Mange af de biler som ligger på diverse bilportaler, bliver storset ikke kontaktet og det er ikke noget at gøre med bilen ellers dens små fejl og mangler, men noget med hvordan du har sat din annonce op og hvilken tekst du har skrevet. Vi vil prøve at guide dig igennem det, så du kan lave den bedste annonce, så du får flere henvendelser på den og måske får den solgt til prisen.

 

En ren bil er godt

Ja, det giver jo næsten sig selv. Hvis du har en ren bil er der større chance for at blive kontaktet. Det lyder egentligt meget nemt, men mange kan godt hoppe i fælden her. Du skal nemlig huske på at dit kamera kan se mere end du kan, så når du har gjort bilen ren og har taget billederne, så zoom ind på dem på selve kameraet, så du kan se om bilen stadig ser ren ud. Ser du lidt skidt i billedet kan du nemlig tørre det rent og taget et nyt. Har du ikke noget at gøre bilen ren i derhjemme, så smut ned på din lokal tank og vask bilen i vaskehallen og spørg efter servietter til at tørre bilen indvendig, så er du nemlig godt på vej til en ren bil.

 

Den rigtige lokation

Dette punkt er alfa og omega! Ja, vi snakker nemlig om billeder af bilen. Glem alt om en god tekst, fede specs eller fedt udstyr på bilen, hvis billederne ikke er gode er du fortabt. Den næsten dummeste man kan gøre er at gå ud og tage et enkelt billede af bilen, mens den f.eks. er i garagen. Nej, det du skal gøre, er at tage bilen med ud til et fedt sted. Måske nogle kontorbygninger eller en markvej der er meget øde. Her kan du nemlig få en fed baggrund på dine billeder. Men det stopper ikke her. Når du tager billederne af bilen, så sørg for at få så mange vinkler som muligt. Dvs. forfra, bagfra, skråt bagfra, forsæder, bagsæder, bagagerum og til sidst af ekstra udstyr, hvis du har det i. Gør du det, vil du se en meget federe bil på billederne og du vil se mere seriøs ud på nettet, når folk kigger på den.

 

Salgsteksten kommer i anden række

Vi har lige snakket om at billederne er vigtige og det er de også. Det er faktisk billederne der sælger bilen og ikke teksten du skriver og derfor kommer teksten i anden række. Folk kigger max 10 sekunder på din annonce og fanger billederne dem ikke, går de heller ikke videre til teksten. Der lader vi som om at du har taget nogle kanon gode billeder og folk går videre til teksten om bilen. Her skriver du selvfølgelig hvilket ekstra udstyr der er i bilen og hvis der er nogle små fejl. Man kan ligeså godt være ærlig, da det betaler sig, hvis køber skal ud og se bilen. Hvis han kender fejl og mangler på forhånd og ikke selv opdager dem, stoler han også mere på dig og din pris.

 

Prisen er for høj

Som køber altid siger, så er ”Prisen for høj” og det kan de godt have ret i. De fleste tager lidt mere for bilen, så der er noget at forhandle om og det vil vi også råde dig til at gøre. Så giv gerne prisen et par tusinde op og derefter køber den rabat som du satte bilen op, så er begge parter nemlig glade. Som et bonus tip, så skriv at du er villig til at forhandle om prisen hvis køber er seriøs. Det kan godt betale sig at være lidt på forkant med det.

Pin It

Related Posts