Oplev magien i Frederiksdalvinen

Hvis du er på udkig efter en helt unik og speciel vinoplevelse, så skal du ikke lede længere end til Frederiksdalwine. Dette danske vinhus er kendt for at producere nogle af de mest særprægede og lækre vine i verden. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren ønofil, vil du ikke kunne modstå magien fra Frederiksdalwine!

Frederiksdal Vinens historie

Frederiksdal vine blev grundlagt i 2005 af Birgit og Niels Eibye, to passionerede vinelskere fra Danmark. Parret begyndte deres rejse i Sydafrika, hvor de erhvervede uberørte vinmarker i Stellenbosch, Paarl og Franschhoek. Derfra gik de ud på en mission om at skabe vine, der var lige så unikke som den region, hvor de blev dyrket. I løbet af årene har deres hårde arbejde givet pote; i dag er Frederiksdalwine et af Danmarks mest anerkendte vinhuse.

Sorterne i Frederiksdal vine

Frederiksdalwine producerer både hvid- og rødvine, der er lavet på druer dyrket i deres sydafrikanske vinmarker. En af deres mest populære sorter er “Cherry Wine”, som har en smag, der minder om kirsebær og blommer med et strejf af karamel. Den passer perfekt til lettere kødretter som f.eks. svinekød eller kylling. En anden populær sort er deres “Black Label Shiraz”, som har noter af modne bær, mørk chokolade, tobak og krydderier. Den passer godt til mere solide retter som f.eks. bøf eller lammekoteletter. Hvis du endelig leder efter noget særligt til desserten, kan du prøve “Late Harvest Gewürztraminer” – en sød dessertvin med smag af abrikoser og rosenblade med et strejf af krydderier i slutningen.

Hvis du ønsker at forkæle dig selv eller dine gæster med noget særligt i denne juletid (eller enhver anden sæson!), så prøv Frederiksdalwinea! Deres prisbelønnede vine vil helt sikkert behage selv de mest kræsne ganer. Med en række røde, hvide og dessertvine, der kan købes online eller hos udvalgte forhandlere rundt om i Danmark – du kan nyde disse magiske vine, uanset hvor du er! Så vent ikke længere – forkæl dig selv med en flaske (eller to!) Frederiksdawine i dag! Du vil ikke fortryde det!

Pin It

Related Posts