Regning

Opdagelser Når det Kommer til Fakturering

I den her omgang har vi forhørt Felix, og høfligt anmodet ham om at tænke dybe tanker over fakturering. Nogle gange er det gudskelov ikke specielt krævende at være en skribent. At lede efter et individ at udfritte var det letteste ved lige netop det her interview. Eftersom det er tilfældet at alle kan formå at filosofere, kunne vi have udspurgt enhver borger. Det var en mulighed for os at tage en snak med dig, din kone eller mand, hvis du har en, eller et samlet set tilfældigt menneske fra Costa Rica.

Du tænker måske, at det bestemt er en speciel problemstilling, at skulle meditere over et mere eller mindre hvilket som helst emne. Vi har allesammen en mening om de fleste emner, men det er ikke altid, man kan formå at lade iagttagelserne flyde. Hvordan ville du mon have taget det, hvis du var blevet udspurgt om dine betragtninger om en ting som fakturering? Felix var fuldkommen forfjamsket til at starte med. Den her gang har vi ikke interviewet Felix om noget specifikt, det var blot hans tanker. Det anses for at være godt rent mentalt at lade sine overbevisninger om et emne passere formålsløst rundt, men det må på samme tid siges at være noget, som ifølge nogle er intimiderende.

Filosofi er faktisk slet ikke så møjsommeligt, som vi gør det til. Der er ingen tvivl om, at der er filosoffer derude, der har gjort sig store tanker om mange store temaer. Det er ikke et sjældent syn, at os fra vesten, forbinder filosofi, med oldtidens store tænkere, som har langt skæg, der har det med at overtænke alt mellem himmel og jord. At meditere er bare det at sætte sin hjerne i blød i forhold til noget. Der forlanges ikke en længervarende uddannelse i livsanskuelse, fra en anerkendt skole, at kunne kaste sig ud i. Enhver person dykker dybt ned i ting på et område i løbet af året. Der findes utvivlsomt relativt mange emner i dagen som man kun ganske sjældent tænker over, men når det alligevel sker, at vi så alligevel tænker tingene igennem kan vi få nogle utroligt relevante indsigter.

For Felix var det svært at komme med den første tanke. Derefter blev det gudskelov lidt lettere. Vi havde ikke særlig høje forventninger til dybe idéer a la Engel eller andre legendariske filosoffer. Sædvanligvis kræver det ikke mere end den første tanke til at sætte gang i en dybere funderen. Der findes ingen samlet set korrekte iagttagelser, når emnet er fakturering.

Da Felix efter lang tid sagde noget, var det: “Altså, uhm… Man kan benytte sig af Elektronisk fakturering?”

Ideerne kom med ét ud af munden på ham ud af den blå luft. Hele hans betragtning af fakturering stillede han nu spørgsmål ved. Når vi først giver slip på alt det, der sker rundt om os, og reflekterer, går der ikke lang tid, før vi begynder at sætte spørgsmålstegn ved alting inklusive vores opfattelse. Ved at vi aktivt filosoferer, gør vi det simple knudret og det snørklede ligetil. Fakturering er sådan set ikke et mere vanskeligt tema, end vi selv gør det til. Hvad er i sidste ende det mest væsentlige når det gælder fakturering?

Pin It

Related Posts