Nulstil din garderobe til 2016

Hvis du skal nulstille din garderobe til år 2016 vil jeg her give en lille guide til hvad nøgle elementerne kunne være. Det vigtigste når man skal nulstille sin garderobe er nemlig at få fat i de vigtigste nøgleelementer som moden bringer lige nu. Så her vil jeg opremse nogle elementer du helt sikkert skal ud og have fat i:

Mærket Lacoste:

Mærket Lacoste er en sikker vinder i din beslutning om at nulstille dit klædeskab. Lacoste fås i lækre skjorter, poloer og sko og det er derfor disse modeller jeg vil anbefale dig at købe i mærket. Lacoste skjorter er meget figursyede og kommer i mange forskellige farver, som derfor gør det til en sikker vinder i dit klædeskab. Poloerne sidder super godt og understreger din mandlighed med herretøj på den fede måde. Skoene hos Lacoste er nøje udvalgt da kun det bedste af det bedste er godt nok til deres kvalitetsstandard så du kan derfor være sikker på at få en god kvalitetssko for pengene.

Mærket G-star:

G-star laver nogle super fede hoodies til mænd, som selvfølgelig henvender sig lidt til det drengerøvsagtige look men er samtidig også stilet.

G-star mærket henvender sig meget stærkt til piger og for dem der ikke skulle vide det har de et stort udbud af kjoler og bukser til den kræsne kvinde.

Så G-star er derfor helt klart et af de store modemærker i 2016, og du kan derfor med fordel investere i mærket, da det også er noget der holder på sigt.

Mærket Just Junkies:

Just Junkies har en super fed serie af basicvare til både mænd og kvinder, det omhandler især deres T-shirts, toppe og slimfit trøjer som giver et lækkert og enkelt look til enhver lejlighed.

Streetwear:

Noget der helt sikkert kan betale sig at investere i i 2016 er streetwear som også understreger mit valg af G-star hoodies og den meget enkle stil med Just Junkies. Så du kan simpelthen gå all ind på alt hvad der hedder caps, sneaks, og en rigtig god investering er looket med en skjorte inden under en cardigan med en fed cap til og jeans.

Jeans med huller i er super moderne i året 2016, men det skal selvfølgelig ikke være overdrevet. Det lidt industrielle look er også inde hvilket er super godt afspejlet i G-stars udvalg af kjoler til pigerne.

Sweatshirt:

En fed sweatshirt er god på alle, både mænd og kvinder, og der er samtidig heller ikke noget der er mere dejligt at have på end en sweatshirt.

Sweatshirts kan du få både i almindeligt stof eller i den strikkede udgave som helt sikkert er den der er mest moderne ved kvinderne. De lange strikkede cardigans må du derfor have dig mindst en af hvid du er kvinde i år 2016.

Adidas tøj:

Adidas tøj er på nu kommet på moden igen, igen og ja vi bliver jo alligevel aldrig træt af det. Det mest centrale komponent du skal have skaffet dig både for kvinder og mænd er den enkel Adidas buks som er et musthave i enhver garderobe.

Der er dermed ikke så meget andet at sige end kom i gang med at nulstille garderoben så der bliver plads til alle de nye fede tendenser i 2016. Og husk at du aldrig kan købe for meget af basic komponenter til din garderobe, hvilket vil sige at en god ide er at shoppe amok i T-shirts, toppe, ja sådan set alt der fungerer godt under noget andet, da 2016 også markere at lag på lag tendensen kommer ind igen!

Pin It

Related Posts