Elsket

Hvordan Føler du Dig Bedst Elsket?

Vi mennesker møder mange frustrationer igennem livet, og rigtigt mange af dem, er et produkt af den måde vi har med andre mennesker at gøre på. Man kan aldrig helt undgå at blive frustreret, og man må bare acceptere, at den følelse altså er en del af pakken. Man kan dog arbejde på at forstå sig selv og andre bedre, hvilket vil gøre det langt nemmere at navigere rundt, og spare én for en stor del af de daglige problemer. Ens sociale liv er nemlig som en Kia Picanto: det hele kører helt perfekt, så længe man tager sig ordentligt af tingene.

En af de ting folk ofte kommer op at skændes over, eller som resulterer i at et venskab glider fra hinanden, er at en eller begge parter ikke føler sig elsket. Uanset om man er i et romantisk forhold eller blot et venskab, så er følelsen af kærlighed noget, der altid er med til at binde tingene sammen. Det er når man føler, at man er der for hinanden, at man virkelig kan lægge paraderne og føle sig stærkt knyttet til et andet menneske. Kærligheden er denne lim imellem mennesker, der gør det muligt for os at åbne op og knytte os.

Men det er forskellige ting der skal til, for at forskellige mennesker føler sig elsket. Og det er det, der er problemet: mange er nemlig ikke klar over, at der er flere forskellige måder at kommunikere det på. Du kan være sammen med en partner, der hver eneste dag kommunikerer sin kærlighed til dig på sin måde, men da det ikke er den måde der skal til for at du føler dig elsket, så virker det ikke. Du ender med at føle, at han ikke elsker dig, og tingene begynder at gå galt. Du har måske også stået i den anden situation, hvor du hører brok over at du ikke viser den anden person at du elsker dem: og det på trods af, at du har købt dem store gaver med jævne mellemrum.

Og det er ikke fordi, at gaver er noget ”materialistisk” eller overfladisk. For gaver er meget mere end det: de fungerer fint som symboler på kærlighed. Giveren af haven har slidt hårdt på et arbejde, for at få penge til gaven. De har brugt tid på at udvælge noget, som de tænker, at du vil blive glad for. Til sidst har de så brugt kræfterne på at gøre den rigtig flot med gavepapir og lignende, så de også skaber en spændende oplevelse for dig.

Men gaver er bare ikke alle kops te. Hvis din partner værdsætter gaver, så bliv ved med at give dem! Men hvis de klager over ikke at føle du er der, selvom du ofte giver dem gaver, så må du prøve andre måder at kommunikere til dem, at du elsker dem. Prøv at sætte noget tid af, til bare at snakke med dem og høre om deres dag. Eller begynd at give flere kys og kram i løbet af dagen. Du bør også forstå, hvad der virker for dig, så du kan fortælle din partner eller ven om det.

Pin It

Related Posts