Gå til farvehandleren, når din terrasse skal have olie

Når vinteren synger på sidste vers, og foråret står for døren, så er tiden kommet til at gøre klar til den kommende havesæson. Staudebedet skal have en omgang med skuffejernet, og de visne planter skal klippes ned. Træer og buske skal beskæres og rettes til med saks og sav. Husets træværk skal måske have en gang frisk maling, og så er det op på stigen og se det hele oppe fra. Og terrassen skal også gås efter. Det er meget sandsynligt, at den trænger til olie.

Hvis man skal have fat i en god terrasseolie, så skal man henvende sig hos farvehandleren. Her er de rette fagpersoner til rådighed, som kan svare på spørgsmål og komme med gode råd, så man kan få en smuk og strålende terrasse i den kommende sæson. Med terrasseolie kan man friske træværket op, så det stråler som nyt, hvis man følger nogle enkle procedurer og gør det på den mest optimale måde. Det er vigtigt, at terrassen er ren, før den får olie, og at du påfører terrasseolie rigtigt.

Proceduren, kort fortalt

Først skal terrassen risles over med vand, og derefter skal den have en gang terrasserens. Så skal der skrubbes igennem med kost, børste og mere vand, og så skal den spules ren med haveslangen. Herefter skal den tørre op, og så kan du give dig i kast med terrasseolie, rulle og pensler. Begynd tættest på huset og arbejd dig ud af. Først med pensel og så med rulle. Gerne med et langt skaft på, så du kan nå. Slut af med at give mellemrummene mellem brædderne en gang terrasseolie, så alt har fået. Herefter tørrer du overskydende olie af med klude.

Køb terrasseolie på nettet

Hos decofarver.dk kan du finde den rigtige terrasseolie til den træsort, der er blevet brugt til din terrasse. Du kan altid henvende sig med spørgsmål, både telefonisk og skriftligt, hvis du er i tvivl om noget. Hos farvehandleren er der kyndigt og erfarent personale, som kan besvare dine spørgsmål og vejlede dig. Glæd dig til at få en flot terrasse til sommer.

Pin It

Related Posts