OPBEVARINGSGLAS

Disse 5 ting gør det nemmere for dig at have orden i dit køkken

Det er ikke altid lige let at have et køkken der kører på skinner. Især hvis man har mange ting, der skal stå og samle støv eller ligge i vejen for andre ting, kan det være en udfordring at få styr på det hele. Men der er heldigvis mange ting, man selv kan gøre noget ved. Her får du 5 tips til, hvordan du bedst muligt kan få styr på dit køkken:

1. Få styr på krydderier med opbevaringsglas

Nogle af de ting, der typisk kan ligger og flyder i et køkken, er krydderier. Læg derfor nogle opbevaringsglas frem. Så er det nemt at lægge tingene deri, når der ikke er nogen, der bruger dem. Du kan købe disse Rosendahl opbevaringsglas, som er rigtige gode.

2. Hæng dine redskaber op

Når man står og skal lave mad, kan det være en fordel at kunne finde sine redskaber hurtigt. Derfor kan det være en god ide at hænge dem på en krog eller i et opbevaringssystem. Det er dog ikke alle redskaber, der kan hænges op. Derfor kan det være en god ide at vurdere hvilke af dine redskaber, der er bedst egnet til opbevaring på den måde.

3. Læg ting i opbevaringsæsker

Der er mange ting, der kan ligge og stå rundt omkring i køkkenet. Det kan fx være glaskrukker, madolie, fade, ark, der kan bruges til at bage på, krydderier og meget, meget andet. For at få et mere overskueligt køkken, kan det være en god ide at lægge disse ting i opbevaringsæsker. Det er typisk en billig og nem måde at få styr på sit køkken på.

4. Få styr på dine kopper og glas

Når man er i køkkenet, kan det være rart at kunne finde de kopper og glas, man gerne vil have. Derfor kan det være en god ide at få styr på disse. Der er mange måder, man kan gøre dette på. En måde kan fx være at placere et glashylder i køkkenet, som man kan lægge sine kopper og glas på. Alternativt kan du lægge dem i en opbevaringsæske.

5. Få styr på bestikket

Det er ikke alle, der er lige glade for at lægge deres bestik i en skuffe. Hvis du ikke er en af disse, kan det være, at du vil have styr på dit bestik ved at hænge det op på en krog eller i et opbevaringssystem.

Pin It

Related Posts