Cross

5 gaveideer til manden der har alt

Jul. Fødselsdag. Fars dag. Bryllupsdag. Jubilæum. I løbet af året kan der være mange anledninger til, at give gaver til manden i dit liv – om det så er din mand, far, bror, morfar eller lignende. Men mange mænd lever tilsyneladende med ”Jeg-ønsker-mig-ikke-noget”-syndromet. Eller måske ”Jeg-ønsker-mig-de-samme-ting-hvert-år”-syndromet, der minder meget om det første. Syndromet gør, at der hvert år til jul eller fødselsdag, bliver sendt de samme kedelige ønskelister ud fra den pågældende mand, der ofte inkluderer ønsker som nye sokker og en god flaske vin og som får dig til at tænke ”Hvad skal jeg dog give ham i år?”. Hvis du kan nikke genkendende til den situation, er du kommet til rette sted! Her får du nemlig 5 geniale gaveideer til manden der har alt:

 

  1. Oplevelser

Hvis din far, mand, bror osv. ikke ønsker sig noget, fordi de i forvejen har alt, kan oplevelser være en fremragende idé. Især hvis du tænker lidt ud af boksen – og ikke gør brug af de upersonlige oplevelsesgavekort man kan købe rundt omkring. Tænk over hans interesser: Hvad synes han er interessant? Måske kan din mand lide fart over feltet? Så kunne et par billetter til speedway eller racerløb være et hit. Elsker din bror Ringenes Herre? Så ville han sikkert elske at komme til en af de koncerter, hvor de viser filmen og et symfoniorkester spiller musikken live. Er din far vild med whisky? Så kunne en rundtur på et destilleri med efterfølgende whiskysmagning være en idé. Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser.

 

  1. Robot græsslåmaskine

Det er måske et lidt atypisk valg af gave. Men hvis manden, der skal modtage gaven, elsker elektronik og samtidig står for at slå græsset derhjemme, kan en robot græsslåmaskine være den perfekte gave, som bare bliver ved med at give. Mange mænd har nemlig en barnlig glæde for alt, der har med elektronik og maskiner at gøre – og en robot græsslåmaskine vil med sikkerhed bringe lige så meget glæde. Især fordi den kombinerer glæden ved elektronik med glæden ved, at finde en smartere måde at gøre tingene på – med sådan en fætter er det nemlig slut med selv at slå græsset. Han kan bare læne sig tilbage, og lade robotten gøre arbejdet! Og samtidig sende en kærlig tanke til dig, fordi du har givet ham denne gave.

 

  1. Dartspil

Hvis ikke lige budgettet er til koncertbilletter eller en robot til græsplænen, kan mindre også sagtens gøre det. Det kan også være, at modtageren vil sætte mere pris på en sjov gave – og her er dartspil et fremragende bud. Man kan købe mange fine begyndersæt for få penge, der indeholder alt hvad man skal bruge for at komme i gang med at spille dart. Det er nemt at hænge dartskiven op i garagen, værkstedet eller måske på herreværelset og din far, morfar eller mand vil få mange timers sjov ud af det. Samtidig er det et spil, som man kan spille både alene og sammen med andre, så han kan invitere venner og familie med ud i garagen til en øl og et spil dart.

Pin It

Related Posts