Vær med på moden i 2017

Føler du ikke, at du har fået opdateret din garderobe, så den passer til den nye stil, som 2017 har bragt med sig? Du skal dog ikke bekymre dig længe. Jeg har i denne artikel samlet 4 brands eller items, som du nødvendigvis bare MÅ tjekke ud. I år er stilen sporty, samtidig med den er simpel og elegant. Det burde altså være muligt at finde noget, der falder i netop din smag og samtidig er hamrende moderne, som feks et par Ecco sko.

Wood Wood

Street-looket er normalt kendetegnende for Wood Wood’s kollektioner, men i år er den mere end som så. De byder nemlig på items, som på minimalistisk vis formår at skabe en appel til både mænd og kvinder, da deres items udstråler elegance, simpelthed og charme. De har valgt at byde sig ind på den sporty-genre, hvor de med caps og statement T-shirts kan bidrage med en masse goder til den danske mode. Du vil altså gøre dig selv en tjeneste, hvis du tager et kig på Wood Wood’s udvalg.

Adidas

Hvis der er nogen, der kan levere, når moden dikterer et sporty look, så er det om nogen Adidas kompagniet. De har det seneste år formået at kreere items, som på ganske kort tid er blevet allemandseje. De ekstremt populære Conditivo træningsbukser et must have i enhver garderobe. Samtidig er der for damerne blevet designet diverse leggins, som også på rekordtid er blevet et drømme-item for langt de fleste kvinder. Adidas formår altså uden tvivl at leve op til deres høje standard.

Moncler

Nok dikterer moden sport, simpelthed og minimalisme, men derfor må man ikke udelukke dette smukke brand i kampen om at opnå en fed personlig stil. Moncler er et af de brands, som gang på gang leverer produkter af høj kvalitet til en god pris. Moncler startede som fabrikant, da to bjergbestigere havde desperat brug for kvalitetstøj, der kunne modstå kulde og andet vejr. Deraf stammer denne unikke måde at producere tøj. En udvikling hos dette firma har sidenhen fundet sted, og i dag er det et af de mest anerkendte mærker i hele verden. Du har altså en god undskyldning for at investere i en Moncler jakke.

Rihanna x Puma

I 2016 blev Fenty kollektionen lanceret fra Puma, hvor designeren bag var den kendte sangerinde Rihanna. Den indeholdt bl.a. de meget populære sneakers, Fenty Creeper, som blev udsolgt på rekordtid. I år 2017 har Rihanna igen været på spil i samarbejde med Puma, hvor hun har udgivet en helt ny Fenty kollektion, som både indeholder tøj, sko og accessories. Denne kollektion formår at mikse det elegante look, som Rihanna står for, sammen med det sporty look, som i 2017 er så yderst moderne. Thumbs up herfra!

Husk du også kan finde billige smykker til kvinder her

Gå videre til plakater med citater

Pin It

Related Posts