telte

TOP 5 TELTE TIL SPEJDERE

Er du spejder eller bare vild med det dejlige ude liv, og mangler du et nyt telt til at få mange flere oplevelser i den dejlige natur.

I denne artikel vil jeg opliste 5 telte af bedste mærker og kvalitet som passer perfekt til udelivet.

MSR – Hubba Hubba NX 2-personers telt

Den velkendte kvalitet fra MSR er også blevet brugt i 2-personers teltet Hubba Hubba NX V7, som er meget let.

Teltet har en pakket vægt på blot 1.72 kg, hvilket gør det attraktivt på spejder- og outdoorturen. Samtidig er det også bygget til at maksimere pladsen, så du får den bedste oplevelse med dette telt. Nemt at opsætte og pakke sammen. (Fås også i 1 og 3 personers størrelse)

Nordisk – Faxe SI 4-personers telt

Faxe teltet fra Nordisk er et telt for fire personer, som giver mulighed for at dele oplevelsen af et letvægts telt i en høj kvalitet og stilrent design.

Teltet er et multi-funktions telt med en 3-i-1 konstruktion som gør det muligt at kombinerer inderteltet og oversejlet eller bruge dem hver for sig. (Fås også i 2 personers størrelse)

Nordisk – Telemark ULW 2-personers telt

Telemark 2 ULW teltet fra Nordisk har rekorden for at være verdens letteste 2-personers dobbelt-lags-telt med atom-små 880 gram og har bl.a. vundet mange forskellige priser for dets funktion og design. Det perfekte telt når vægten betyder alt. (Fås også som 1 persons telt)

Nordpol – Fagerfjell 2 GII 2-personers telt

Fagerfjell 2 GII telt fra Nordpol er en opdateret version af de utrolig populært Fagerfjell telte til outdoor brug. Fremstillet i en letvægts og robust konstruktion til to personer og indeholder fx fintmaskede myggenet i sidedøren.

Fagerfjell 2 GII teltet er lavet med et oversejl som tåler et vandsøjletryk på 5000 mm, hvilket gør det velegnet til alle slags ophold ude i naturen. De nye indvendige stangkanaler er med til at gøre det nemt for en person at sætte teltet op. (Fås også som både 3 og 4 personers telt)

Wechsel – Aurora 2 ZG 2-personers telt

Aurora 2 teltet fra Wechsel er et klassisk tunneltelt, som har en god rummelighed til to personer.

De to indgange i hver side med egen apsis er med til at give en god adgang til kabinen. Begge døre kan samtidig sættes op som solsejl med stænger (ekstra tilbehør). Teltets kabine er fremstillet med to netvinduer med lynlås plus fire lommer til småting. I oversejlet er der fire ventilationskanaler. (Findes også i mange andre modeller og størrelser)

Her var vores 5 bud på de bedste telte til spejderen eller naturelskeren, så jeg håber at du nu er klar til at købe dit nye telt.

Pin It

Related Posts