Lækre tøjmærker til piger der ikke går af mode

Tøjmærker der aldrig går af mode

Der er nogle tøjmærker der aldrig går af mode. Det er mærker der har været på mode i mange, mange år forinden og nok også bliver ved med at være det mange år endnu.

Tit og ofte er det herremærker, der har det sådan men også nogle mærker til kvinder har en rigtig lang levetid.

Mærker der formår at leve så længe, er gerne mærker der får lavet en slags evergreen tøj. De har nogle tøjkollektioner og modeller af tøj, sko og andet der bare bliver ved med at være med på beatet og de bliver ved med at blive moderne år efter år.

Selvom der er nogle år, hvor det måske ikke er det fedeste, vender tingene altid tilbage og det går aldrig helt af mode, så man kan godt have det på alligevel.

Herunder vil vi komme ind på nogle af de mærker, vi mener altid vil være moderne. Det er vores lille liste af mærker, som du vil kunne købe noget godt og dyrt tøj i og faktisk kunne bruge det indtil det er slidt op, uden det er gået af mode.

Det er rigtig fedt når man køber noget dyrt modetøj, at det holder moden i mange år. Der er ikke noget værre end at skulle skifter meget af sin garderobe, fordi moden skifter lidt.

Her er nogle af de mærker:

 

Adidas

Adidas er det kendte tyske sportsmærke, der i rigtig mange år har ligget i en indædt kamp med Nike om at have den største markedsandel i sportens verden. Adidas vinder måske ikke den kampe, men kan bryste sig af at have nogle kollektioner og noget tøj der vinder på den lange modebane.

Især når man kigger i sportens verden har Adidas lavet nogle ting som bare holder forevig. Et godt eksempel er nok deres handball special sko, som langt fra er det kønneste men er så gode, at de har holdt i rigtig mange år, og den dag i dag stadig bliver købt af den yngre generation der skal bruge dem til sport.

Sådan er det med mange ad Adidas ting. Når de laver noget, bliver det et hit og det bliver det i mange år efter.
Det er sådan nogle ting især sportsmærker går efter, da man kan reproducere uden de store nye omkostninger og stadig sælge rigtig godt. Adidas er klart et mærke du kan vælge hvis du vil have sportstøj der holder moderne i mange år.

 

 

Calvin-Klein

Calvin Klein er endnu et af de mærker vi vil betegne som langtidsholdbare. Calvin Klein leverer tøj og mode artikler i mange forskellige retninger. Som mange andre ting har Calvin Klein sine styrker og svagheder, men en af de klare styrker er at deres tøj bliver ved at være moderne.

Calvin Klein har nogle fokus områder de er rigtig stærke på. Noget som jakkesæt til mellem priser, så den almindelige arbejdende, der skal klæde sig lidt pænere end et par jeans har råd til at købe. Disse jakkesæt er helt klart tøj der aldrig går af mode. Calvin Kleins jakkesæt er rigtig lækre og er nogle du kan have i mange år, hvis du passer godt på det og ikke slider det op. Af mode når det ikke at gå mens du bruger det, og det er rigtig vigtigt hvis man har brugt en del penge på et lækkert jakkesæt. Dette kan du sagtens købe og bruge til finere dresscodes, og der er mange forskellige typer af jakkesæt i Calvin Kleins føljeton.

 

En anden ting som Calvin Klein er rigtig dygtige til er at lave boxershorts til mænd. Skulle jeg vælge et mærke, hvor alle mine boxershorts skulle være fra, så skulle det helt sikkert være fra Calvin Klein. Det er klart de lækreste underbukser jeg nogensinde har haft, og derfor er det også altid dem jeg selv køber eller ønsker mig i gave, når det er de tider på året.

Bobler

 

Selected

Danske Selected er lidt en bobler på siden, da det ikke er så kendt et mærke. Derfor mener jeg godt, at det på sigt kan blive et rigtig godt mærke, og et af de mærker der laver tøj der aldrig går af mode. Selected laver rigtig lækkert tøj. Deres skjorter er rigtig fede, og kan bruges af rigtig mange forskellige målgrupper. Tøjet er ikke så dyrt, men stadig rigtig pænt og derfor går det til mange forskellige typer af mænd.

Derudover er deres blazere også en ting man kan få for billige penge, i mærket Selected. Disse har også en lang holdbarhedsdato, hvad angår hvor moderne de på sigt – i min optik bliver de slidt før de bliver umoderne.

 

Du kan jo ønske dig noget til jul, så er du fri for selv at købe det. Det er nemlig så mange spændende mærker man gerne vil prøve.

Pin It

Related Posts