Krop

Slut fred med din krop!

Nu hvor temperaturen stiger, blive tøjet mindre og områder med bar hud større. Det er nu, de fleste plus size mænd har det sværest med deres krop.

 

Det er langt fra kun kvinder, der til tider oplever fornemmelsen af ikke at føle sig godt tilpas med meget lidt – eller inden tøj på. Selv mænd kan have det svært ved at hoppe i et par shorts til store mænd. Det er bare ikke noget ”man” taler om.

 

Vi giver her 6 gode råd til, hvordan du endelig får sluttet fred med din krop, så du kan nyde solens stråler uden at føle dig blottet.

 

  1. Fremhæv dine fortrin

I stedet for at have opmærksomhed på de områder, du gerne vil gemme, så fokusér i stedet på de områder du gerne vil fremhæve. Det giver et positivt fokus frem for et negativt.

 

  1. Køb et par velsiddende badeshort

Investér i et par gode badeshorts fra et brand, der designer og producerer herreshorts i store størrelser. Da de har specialiseret sig indenfor pasform og komfort til plus size manden, vil de automatisk få din krop til at fremstå bedre.

 

  1. Glem, hvad andre tænker

Det er dit liv, din krop. Vi er så bange for, hvad andre tænker om os og vores krop, men helt ærligt: Hvad er vigtigst? Dit eget velbefindende eller andre menneskers tanker? Du kan alligevel ikke høre andres tanker eller gøre noget ved dem, så giv slip! Du har kun det her ene liv, så lev det, det er jo bare en krop, og du er så meget andet end bare dit udseende.

 

  1. Gør det, der gør dig glad

Spring i havet, nyd solen på din hud, dyrk motion, hav sex, spis en is, grin. Gør alt det, der giver dig kropsligt velbehag, og værdsæt, at du har en krop, der kan alt dette.

 

  1. Flirt

Når du finder dig selv attraktiv, er det meget nemmere at tro på, at andre også gør det. Smil og flirt med alle, du har lyst til. Udnyt, at varmen gør det tilladt at vise lidt mere af dine former, søg for at vise dine fortrin frem og bemærk den positive opmærksomhed fra det andet køn.

 

  1. Øv dig foran spejlet

Brug hver dag tid på at øve dig i at være nøgen: Stil dig foran spejlet og fremhæv de positive ting, du kan lide ved din krop. Jo mere du fortæller dig selv, at du ser godt ud, jo mere tror du på det. Det er ren terapi, men husk at Rom ikke blev bygget på en dag.

Hvis du jævnligt øver dig på de 6 ovenstående råd, vil du langsomt men sikkert blive mere fortrolig med din krop. Den positive tankegang vil uden tvivl give dig den længe ønskede selvtillid og du vil pludselig lægge mærke til, hvordan andre mennesker positivt reagerer på, at du endelig har sluttet fred med din krop.

Find et bedre dig på et højskoleophold

Pin It

Related Posts