Sådan klæder du dine børn med stil

Shopping til dine små kan være meget sjovt. Lige fra at vælge søde tøjstykker til at finde de rigtige sko er der så mange valgmuligheder, når det kommer til at klæde dit barn på med stil. Men hvordan ved du, hvad der vil se bedst ud på dine børn? Her vil vi diskutere et par tips til, hvordan du klæder dine børn på, så de ser bedst ud hver dag!

Vurdering af dit barns kropstype Det første skridt i påklædningen af dit barn er at vurdere dets kropstype. Det er vigtigt, fordi forskellige kropstyper kræver forskellige stykker tøj, der måske eller måske ikke smigrer figuren. Hvis dit barn f.eks. har en pæreformet krop, bør du fokusere på at købe beklædningsgenstande som f.eks. crop tops eller Name it kjoler med empire waist, der trækker opmærksomheden væk fra den nederste halvdel af kroppen og i stedet henleder opmærksomheden mod den øverste halvdel. Hvis dit barn derimod har en æbleformet krop, bør du fokusere på at købe tøj som A-kjoler og strukturerede jakker, der er med til at skabe en illusion af balance mellem den øvre og nedre halvdel af kroppen

Valg af farver og mønstre Farver spiller en vigtig rolle, når du skal skabe et stilfuldt outfit til dit barn. Hvis du ønsker at holde det enkelt, men stadig skabe et stilfuldt look, skal du vælge neutrale farver som sort, hvid, grå eller marineblå. Disse farver er klassiske og tidløse, hvilket betyder, at de ikke vil gå af mode foreløbig! Hvis du vil give dit barns outfit lidt mere flair, så prøv at tilføje nogle lyse farver eller mønstre i blandingen. Mønstre som f.eks. striber eller polkaprikker vil tilføje visuel interesse uden at overdøve outfittet. Desuden kan disse mønstre også bruges til at skabe en illusion af balance ved at trække opmærksomheden væk fra visse områder af kroppen og hen til andre, afhængigt af hvor de er placeret på selve beklædningsgenstanden

Tilbehør Tilbehør bliver ofte overset, når du skal klæde dine børn på, men de kan virkelig samle et helt outfit! Tænk på at tilføje hatte, tørklæder, smykker, solbriller eller endda håndtasker for at give deres look mere dybde og dimension. Desuden er tilbehør fantastisk til at fuldende ethvert look og samtidig sikre, at alle øjne er rettet mod dem!

Det kan være meget sjovt at klæde dine små på – især når du er kreativ med farvepaletter og tilbehør! Ved at vurdere deres kropstype og vælge farver/mønstre derefter, er du sikker på at finde noget, der ser godt ud på dem hver eneste dag! Med disse tips i baghovedet næste gang du shopper tøj til dine børn – så sikrer du dig, at de altid ser moderigtige og stilfulde ud, uanset hvilken begivenhed de deltager i!

Pin It

Related Posts