plakater 2016 på værelset

Plakater gør forskellen – Fra kedeligt til moderne

Plakater kan gøre en stor forskel. Om det er hjemme til et værelse, til stuen eller om det er til kontoret er plakater en god ide til at spice et rum op.

Plakater kan være mange forskellige ting. Det kan være flotte malerier, det kan være dit idol, eller det kan være noget du godt kan lide afbilledet, så du kan kigge på det hverdag. Du kan også som forældre lave en plakat med dine børn, eller er du hundeejer kan du lave en plakat med et sødt billede af din hund.

Det er kun fantasien der sætter grænser, da man mange steder kan få lavet sin plakater ligesom du vil have dem. Du kan også købe nogle af de allerede lavede plakater, som næsten altid indeholder noget du godt kan lide.

Herunder kommer vi rundt om nogle af de populære plakater, og hvilke vi synes passer til de forskellige rum.

 

Børneværelset hos en dreng indeholder tit og ofte plakater. Er man eksempelvis fodboldinteresseret er der meget tit fodboldplakater på væggen.

I øjeblikker er det naturligvis fodboldspillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi der pryder børnenes værelser. Det er tit de allerbedste der hænger der, da de er forbilleder for så mange unge mennesker. Du kan købe sådanne fodboldplakater rigtig mange steder lige fra plakatshops til supermarkeder – og tit fås de også med når du køber et fodboldblad, som mange unge børn synes er rigtig fede at læse.

Rigtig mange børneværelser har gennem tiden været fyldt med fodboldspillere, især drenges men også nogle piger som synes at spilleren så godt ud.

Bands er noget der også pryder værelser hos børn og teenagere. Yndlingsbandet kan snildt komme op på en plakat på væggen.,

Heste er noget der især præger pigers værelse. Unge hestepiger, der får lov at få plakater på værelset har tit og ofte værelset overhængt med alle mulige plakater af heste. Piger der er vilde med heste, er nogle af dem der hænger mest af sådanne ting op.

Nogle gange ser man hele værelser der er klistret til med plakater, af alle de yndlingsmusikere, skuespillere og andre ting som barnet/teenageren går op i. Her kan man næsten ikke få plakater nok, og det er nærmest ikke til at finde en plet tapet der ikke er klistrer til.

De fleste kan nok godt nikke genkende til, at de enten selv har eller kender nogle der har haft et værelse der så sådan ud.

Plakater til det voksne hjem, kan også sagtens være flotte. Der findes mange motiver, og også mange der godt kan hænge i soveværelser, stue osv.

Det kan være en rigtig god måde at få fra en lidt kedeligt og ”grå” stue, til en mere moderne og indbydende stue, ved at få noget på væggene og her kan plakater være en af de ting der kan være en god ide. Der er mange forskellige typer af plakater og mange forskellige størrelser at vælge mellem, og det gælder så om at finde nogle der er fede til dit hjem.

Selv har jeg altid været vild med verdenskort som plakater. Du kan få så mange fede forskellige verdenskort, i alt fra strålende farver til sort/hvid og også mange i sådan nogle vintage farver, der er rigtig fede. Er man rejselysten eller synes blot det er flot med sådan et verdenskort et sted i sit hjem, vil det være en oplagt plakat at købe.

Man kan også bruge verdenskort plakaten aktivt. Det kunne være en fed lille gimmick at sætte et mærkat af en slags, en tegnestift eller hvad du nu vil bruge i alle de lande du havde besøgt. På den måde finder man også inspiration til en masse nye destinationer.

Dertil kan der jo hænges et billede fra destinationerne og på den måde er du selv med til at lave din plakat.

Dyreplakater – som er tegnede, flotte kan også have plads i nogle hjem. Du kan finde nogle rigtig flotte plakater, af malerier af dyr.

Der er også mange kontorer der gør brug af plakater. Det kan være plakater blot til at pynte kontoret så det ikke ser så gråt og trist ud, men det kan også være støjreducerende plakater. På den måde kan folk tale sammen, tale i telefon uden det forstyrrer de andre alt for meget.

Plakater til kontoret bliver tit og ofte i kategorien motivations plakater. Der bliver tit hængt nogle rigtig fede quotes eller citater op, so man går op og ned af hver dag. På den måde kan det blive en del af sin hverdag, at forsøge at efterleve nogle af de citater. Det kan være en rigtig fed, og god måde at få bragt noget god kultur ind i sin virksomhed, med nogle motivations citater på væggene, og samtidig ser det tit og ofte rigtig fedt ud.

Pin It

Related Posts