Kom sikkert gennem regnen med en regnfrakke i dansk design

I Danmark har vi et vejr, som bærer præg af vores beliggenhed, omgivet af hav til næsten alle sider. Det betyder regn ind imellem. Ja, faktisk regner det i gennemsnit 150 dage om året, så det burde ikke komme som en overraskelse for nogen, hvis det drypper lidt, når man er på vej til arbejde eller møde. Alligevel glemmer vi gang på gang at tage højde for vejrgudernes luner. Måske det kan hjælpe, hvis ens regntøj er lækkert designet og oser af overskud og kvalitet?

Det er fristende at tro, at det er sådanne tanker Ilse Jacobsen har haft, da hun designede sin første regnfrakke for snart en del år siden. Den blev i hvert fald startskuddet til en kollektion af smukke, funktionelle og elegante regnfrakker, der igennem årene har gjort turen gennem det våde vejr til en fornøjelse for mange kvinder. Slut med at se fjollet ud i regnfrakke. Her kom et brand, der gav dette klædningsstykke både stil og elegance. Det var godt tænkt og virkelig godt udført.

Man er altid tæt på naturen

Ilse Jacobsen har sit hovedsæde og sin fysiske butik i Hornbæk på Sjællands nordkyst. Her har hun gået mange ture med sin hund, ved stranden eller i skovene i alt slags vejr.  Det har givet masser af inspiration til hendes kollektioner, som ofte kombinerer det elegante med det funktionelle på skønneste vis. Der er kælet for detaljerne i en regnfrakke fra Ilse Jacobsens kollektion. Det oplever man på sin egen krop, hvis man ifører sig den og udforsker dens funktioner. Det virker overbevisende, at der i den grad er tænkt på det hele, også på udtrykket.

En inspirerende webshop

Ilse Jacobsen har sin base i Hornbæk, men man kan finde hende over hele landet online. I hendes webshop er der masser af inspiration at hente, både for den naturglade friluftskvinde og den stilbevidste bypige, der bare skal have styr på looket over alt, hvor hun færdes. Kollektionen indeholder alt hvad hjertet kan begære af lækkert tøj, sko og accessories. Man kan bruge lang tid i denne webshop.

Pin It

Related Posts