Køb spændende bøger af dansk succesforfatter online

Da computeren og internettet kom, var der mange, der frygtede at det ville blive bogens endeligt. Det har dog langt fra været tilfældet. For det at læse en bog har noget helt særligt over sig. Man fordyber sig i et univers, hvor billeder og lyde dannes i ens egen hjerne, med afsæt i de fantastiske beskrivelser i bogen. Man forsvinder lidt ud af den travle hverdag og ind i den verden, der rulles ud i bogens handling. Fantasien digter med, når man læser en god bog. Og det er sundt.

Den danske succesforfatter, Lene Kaaberbøl, har skrevet en række bøger om skammerens datter. Bøgerne har vundet flere priser og er oversat til mere end 25 sprog. I bøgerne om skammerens datter fortælles historien om pigen Dina, som er datter af en såkaldt skammer, som er en person med magiske evner, og kan se sandheden i andres øjne. I samfundets øjne er en skammer en person, man skal holde sig langt fra. Dina og hendes familie lever derfor et meget isoleret liv.

Kampen mod det onde

I den verden, hvor skammerens datter udspiller sig, sidder den onde Drakan på magten. Men Dina, skammerens datter, ender selvfølgelig i en sej kamp imod dette onde væsen. I det sidste bind har Dina og hendes venner det endelige opgør med Drakan. Hvordan det ender, skal ikke afsløres her. Blot skal det siges, at det ikke går stille af. Der er højspændt drama og stor spænding at hente i alle fire bind i den meget læste serie om skammerens datter, skrevet af Lene Kaaberbøl.

Så det hele fra lænestolen

At man kan sidde i sin bedste lænestol i sin egen hyggelige stue og leve med i disse bøger, er helt fantastisk. Blot ved at læse i en bog kan man fremmane det ene dramatiske billede efter det andet. Man kan høre og lugte lokationerne, og man føler dybt og inderligt med personerne i bøgerne om skammerens datter. Du kan købe bøgerne online i Bog & Idé’s webshop. Her kan du også finde meget andet spændende og gribende litteratur.

Pin It

Related Posts