Ingen stil? Sådan ligner du en million for småpenge

Hvis du også går og er træt af din stil, så behøves det altså ikke at koste en million at komme til at følge med tidens trends. Det gode ved dagens Danmark er at man altid kan få de dyre designs til billige penge, når bare man ikke forventer at det er det dyre mærke der står i. Det er heldigvis blevet sådan nu at det ikke er det der er det vigtigste mere. I dag kan man se godt og ud og følge de nye trends hvis bare man gider at lede længe nok, du kan nemlig altid regne med at de fedeste trends fra de dyreste mærker dukker op i de billigere butikker og derfor også er til at få fat i for mindre penge.

God guide til kvinderne

For kvinden er trendsene ligne nu i den meget kvindelige ende og læner sig også meget op af det forretningsmæssige look.

Noget der især er fremme inden for dametøj er blonde kjolen og for den sags skyld også blonde toppen. Kjolen skal helst være i den meget stramme ende og dermed understrege det meget feminine. For at bryde den fine stil kan man sætte et par rå jeans til blondetoppen som dermed bryder det lidt fine, men hvis du gerne vil have at det skal være fint kan du supplere sættet op med en blazer.

Et andet look som også er inde i denne sæson er de pæne habit bukser som både fås i en løs og en stramtsiddende udgave sat sammen med en skjorte. Skjorten må gerne være stram til de løstsiddende bukser og løs ved de stramtsiddende bukser.

Disse looks kan du snildt få til meget billigere penge end de dyre mærkevare men nu har du i hvert fald en god rettesnor over hvad du skal have fat i.

God guide til mændene

For manden er trendsene lige nu det meget fine look og det betyder at vi så småt bevæger os væk fra det drengede look.

Noget der er helt centralt i mandemoden er læderjakken. Læderjakken kan sagtens fås til billige penge, men du skal tænke meget over at den skal være i den enkle ende. Til læderjakken kan du både køre det stilede look og det mere rå. I det stilede er det centralt med skjorten, ud over skjorten kan du have en cardigan på som dæmper skjorten lidt, hertil er det super flot med et par lækre chinos, som understreger det fine i looket. I det rå er det de slidte jeans der er det vigtigste, til jeansene er det en super ide med en ganske almindelig hvis T-shirt, og for at toppe det rå look af kan du supplere det med en lækker cap.

Til fest er det til gengæld altid en god ide at få købt sig et jakkesæt og dermed også en tilhørende hvid skjorte. Jakkesættet er centralt og her kan du med fordel vælge at købe sættet på udsalg så du dermed kan få det til meget billigere penge end du kunne komme til. Jakkesættet er det eneste jeg vil råde dig til at bruge lidt flere penge på end du ellers ville gøre, da det jo er meningen at det skal bruges til de fine lejligheder.

Det ovenstående er også alle komponenter du kan købe til billige penge.

Ja det var så mine gode råd til at ligne en million for meget mindre penge, og jeg håber bestemt at du kan bruge dem til noget. I min optik skal man bestemt følge moden men man behøves jo ikke ligefrem købe det dyreste på markedet.

Pin It

Related Posts