IDEER TIL DRENGEVÆRELSET – SÅDAN GØR DU VÆRELSET FEDT

Står du og skal have lavet det ultimative drengeværelse vil jeg her prøve at komme med nogle fede ideer til hvad der kan gøre dit værelse ekstra specielt på den fede måde.

Det behøves nemlig ikke kun være et fedt drengeværelse med en stor fladskærm og en Playstation 4 da der findes masser af andre spændende ting som gør dit værelse populært i drengegruppen.

Fede Plakater og wallstickers 

At have nogle fede plakater er helt klart en af de ting jeg vil anbefale dig at få købt. Her kan du jo vælge imellem mange forskellige både motiver og citater men noget af det fedeste er nok at have en kæmpe plakat hængende med verdenskortet hvis det ikke skal være en wallsticker. Børn elsker plakater på deres værelser, så find fede plakater og hæng dem op.

Wallstickers kan du da også få med mange fede motiver og citater og er derfor helt sikkert noget der er fedt at have hængende på værelset.

Retro Spil

Ja som jeg sagde før kan man have andre fede gadgets og spil end bare en playstation 4 og en stor fladskærm.

Dart er et spil der efterhånden er ved at have vundet indpas igen som et fedt spil til drengeværelset. Dart går jo i korte træk ud på at skyde sine pile tættest på midten og på denne måde få flest point.

Hvis du skulle være så heldig at have plads til det på værelset kunne et Biliard bord eller et Airhockey spil finde en plads og dermed sikre en stor fest på værelset. Hertil kommer også et bordfodbold spil som alle sikrer at i ikke bare sidder på den flade men at i derimod kommer til at gå så højt op i spillet at i fuldstændig glemmer tiden.

Skak er også et af de spil der langsomt sniger sig på mode igen og her vil jeg bestemt anbefale dig at købe rejseudgaven da du så altid har noget at give dig til på de lange køreturer.

Alle disse retro spil kan du med fordel købe, da det med sikkerhed vil vække jubel hos drengene og sikre liv og glade dage for alle pengene.

Trampolinen 

Ja jeg ved godt at du ikke kan have trampolinen på dit værelse men det at du kan have den i haven er også super fedt. Trampolinen får vennerne til at strømme til om sommeren så du kan godt forberede din mor på at der skal laves masser af boller når alle drengene kommer forbi.

Det fedeste fodboldudstyr både ude og inde 

Noget du helt sikkert skal have på værelset er noget af alt det fede fodboldudstyr som er det helt store til drengeværelset.

Inde er der tale om sengetøj, plakater med stjernerne osv. og en god ide er at lave en hylde udelukkende med fodbolde da det viser at du virkelig er interesseret i din sport.

Udendørs handler det om at få fat på de fedeste fodboldmål og lige nu er det helt nye et fodboldmål der skyder bolden tilbage så du kan træne dit skud også når du er alene.

Jeg håber at jeg nu har givet dig noget god inspiration til hvordan dit drengeværelse skal være, og at du så kan vælge hvad du synes signalerer dig bedst, da noget du hele tiden skal huske på er at det er dit værelse og dermed også dig der bestemmer hvad der skal være heri.

Og hvis du ikke er til fodbold eller nogle af de andre sportsgrene jeg har nævnt ovenfor kan man også købe et bordtennisbord men det kræver bare et meget stort værelse, men hvis du har det er det selvfølgelig ikke noget problem.

Pin It

Related Posts