HAR DU OVERVEJET DETTE NÅR DU INDRETTER VÆRELSET?

Alle rum i boligen er vigtige og har sin egen selvstændige funktion. Køkkenet og stuen er ofte de rum som benyttes mest, og derfor er indretningsfokus også ofte på disse centrale rum. Men glem ikke de mindre rum som soveværelser og kontorrum.

Her får du en portion råd og tips som kan være med i overvejelserne når du indretter værelset.

Skab en behagelig stemning i soveværelset

Specielt soveværelset er et vigtig rum, hvor indretningen skal harmonere og skabe en god samt behagelig stemning. Det er rummet hvor du skal koble af efter en lang dag, og for mange forstyrrelser i indretningen er derfor ikke holdbart.

Skab derfor en indretning som harmonere med rummets formål. Benyt gerne en gulvlampe eller en standerlampe tæt på sengen, som fx kan bruges som læselampe.

Hold stilen enkel med enkelte kreative touches. Du kan fx indrette med et farverigt sengetæppe, med nogle lækre oversize puder ovenpå.

Det vigtigste i soveværelset er at skabe en indretning hvor du kan føle dig hjemme og koble af.

Stilet kontorindretning

Kontoret er typisk rummet som har været overskudsrum, og derfor er blevet omdannet til kontor eller arbejdsværelse. Dette betyder ikke at det nødvendigvis skal være et rodet rum, hvor man gemmer og opbevare ting og sager.

Du kan med meget få midler skabe et stilet kontorområde, hvor indretningen med enkelte møbler og genstande kan blive inspirerende.

Fx kan en AJ gulvlampe passe perfekt ind i et morderne arbejdsværelse, som med sit enkle og morderne udtryk giver rummet kant. Lav evt. dit eget arbejdsbord af gamle rustikke planker for at mixe nyt og gammelt. Udsmyk med pyntegenstande og rolige planter. For at sætte dit personlige præg kan du fx pynte væggene med personlige minder som f.eks. børnenes malerier/tegninger, rejseminder og- eller familiefotos.

Gulvlampe

Der findes mange forskellige tilgange til indretning af børneværelset. Det vigtigste er selvfølgelig at skabe en indretning som harmonere med barnets alder og interesser.

Som udgangspunkt er kulørte farver en fin mulighed på børneværelset. Det skaber noget hygge og varme på værelset.

Lav evt. et opbevaringssystem til lejetøj, bøger og tøj. Mal gerne rummet i lyse friske farver, som åbner værelset op og giver god energi. Find fx et fedt og iøjnefaldende tapet, og udsmyk den ene væg med dette for at skabe ekstra dynamik.

Brug billeder og plakater i rammer til at pynte væggene.

Pin It

Related Posts