Fra ølmave til vaskebræt

Hollywood skuespiller er som mange andre, også interesserede i at stå i den bedste form muligt. De kan endnu mere være interesserede i det, end almindelig mennesker, da deres krop og vægt er til offentlig anskuelse for alle interesserede. Derfor har vi herunder fundet en del skuespillere der igennem årene er gået fra at være lidt til den tykke side, men som har smidt en del kilo og nu står slankere end nogensinde.

Jonah Hill

johan-hill

Den sjove og altid herlige skuespiller Jonah Hill har engang vejet en del mere end han gør i dag. Det er tydeligt på billederne at Jonah har været igennem en hård diæt og træning for at smide alle de kilo der var overflødige på hans krop. Jonah har i de senere år været med i mange store film, for titler som Moneyball, Wolf of Wallstreet og 21st jump street har præget hans karriere. Jonah har været aktiv skuespiller siden 2004 og har siden ændret sit fysiske udseende en del, til hvad de fleste vil mene noget bedre. Tøjet på billedet i højre side minder meget om den stil der kan ses på Allsizeshop.dk

Film som Jonah Hill er kendt for at deltage i:
Moneyball
Wolf of Wallstreet
21st Jumpstreet
22nd Jumpstreet
Superbad

Seth Rogen

seth-rogen

Seth Rogen er født og opvokset i Vancouver i Canada. Han har været aktiv på skuespillerscenen 1999 og har siden da været med i adskillige film og derudover lavet en del comedy. Som det kan ses på før/efter billedet, er der røget en del kilo af Seth som nu tager sig meget bedre ud. Det er tydeligt i ansigtet og på maven, at Seth har ændret sin livsstil til det sundere, værende mere træning og bedre mad. Personligt er Seth Rogen sammen med skuespilleren Lauren Miller og det har de været siden år 2011.

Eksempler på film Seth Rogen har deltaget i:
The 40-year-old-virgin
Superbad
Pineaplle Express
Neighbours

Jerry Ferrara

Jerry-Ferrara

Den amerikanske Skuespiller, født I Brooklyn New York, Jerry Ferrara har været igennem et godt og tiltrængt vægttab. Som set på billederne har vægttabet gjort godt for Ferrara både på maven og i hovedet hvor han især er blevet mere tiltrækkende at se på. Den i dag 35 årige amerikaner har italienske rødder, hvilket også han høres på hans efternavn. Ferrare skulle angiveligt have smidt omkring 25 kilo fra han var størst, til som han er nu.

Eksempler på film Ferrara har deltaget i:
Entourage
Last Vegas
Eagle Eye
Cross Bronx

Christian Bale

Christian-Bale

Har man fulgt lidt med i Christian Bales karriere, har man set man som alt fra en udsultet KZ fange på 50 kg til en stor muskuløs batman skuespiller på omkring 90 og alt der I mellem. Bale er kendt for sit engagement til at ramme den helt rigtige kropstype til den rolle han skal spille og an tager gerne på, smide kg osv. for at passe ind i rollen. Bale er i dag 41 år og har været skuespiller siden han har en lille dreng, i 1982. Bale er englænder, født i Haverfordwest i Wales og er privat sammen med Sandra Blazic.

Eksempler på film Bale har medvirket i:
American Psycho
Batman Begins
The Dark Knight
The fighter
American Hustle

Mark Wahlberg

Mark-Wahlberg

Mark Wahlberg har haft mange forskellige kroppe gennem sin karriere. Som set i billederne ovenfor fra lad og slasket, til en rippet bodybuilder krop. Mark Wahlberg havde tilmed en af hovedrollerne i bodybuilding filmen Pain and Gain og derfor måtte han selvfølgelig træne sig godt op til denne film. Wahlberg er fra 1971, hvilket gør ham 44 år i dag – han er født i Boston og har været aktiv skuespiller siden 1989. Familien Wahlberg er kendte indenfor branchen hvor også brødrene er skuespillere.

Eksempler på fil Wahlberg har deltaget i:
The italian job
Four brothers
Shooter
The fighter
Ted
Pain and gain

Pin It

Related Posts