Et Garmin golfur holder styr på tid og geografi på golfbanen

Hvor er det dog dejligt, at vinteren har sagt farvel, og de varme, lyse måneder ligger foran os. Vinterfrakken er hængt dybt ind i bunden af klædeskabet, og forårstøjet er fundet frem. Det er tid til udendørs beskæftigelse. En god tid at dyrke sport. Fodboldspillere, stangspringere og kuglestødere drager ud i den friske luft. Hvis man hører til dem, der elsker at spille golf, så er denne tid på året en af de allerbedste. Det er bare om at komme afsted, ud i geografien.

Og geografien har en stor betydning i golf. En golfbane er stor, og kan være svær at navigere rundt i. Men et Garmin golfur har indbygget kort over mere end 40.000 internationale golfbaner, så man let kan finde vej fra hul til hul, og samtidigt holde styr på hvad klokken er. Det er faktisk virkelig smart, og for ikke mange årtier siden, ville man have regnet det for helt utænkeligt, at der nogensinde skulle sidde et Garmin golfur på armen af en golfspiller. Men her har den teknologiske udvikling igen overhalet vores vildeste fantasi.

Tag pulsen undervejs

Der er naturligvis mange andre features i et Garmin golfur. Blandt andet kan det tage din puls når som helst, så du kan aflæse på skærmen, hvor meget du forbrænder. En golfbane er lang, så man får gået nogle skridt i løbet af en dag. Dem tæller uret naturligvis også, så du kan regne sammen, når du kommer hjem efter en lang dag i det grønne. Visse modeller kan også hjælpe med træning af sving og den slags. Det er avanceret teknologi, der ligger indkapslet i sådan et bette ur.

Køb dit golfur hos eksperten

Hos golfexperten.dk kan man finde alt hvad hjertet begærer af udstyr til golf. Står man og mangler golfbolde, så finder man et rigt udvalg her, lige som man også kan finde køller, jern, kasketter og sko, hvis det er det, man leder efter. Her kan man naturligvis også få sig et vaskeægte Garmin golfur, så man kan få styr på tiden og geografien, når man er ude at spille.

Pin It

Related Posts