Designer

Designerne Mænd Bør Gå Efter i 2018

Hvis du er en mand, der virkelig går op i, hvordan han ser ud, er designeren af dit tøj sandsynligvis af største betydning. Hvilke navne skal du se efter i 2018, for at være med på moden? Vi har taget et kig ind i krystalkuglen, og spår at følgende designere vil give dig det bedste look i det nye år:

 

Tom Ford

Ford er en af de nyeste mode designere til mænd, som har fået sin egen label. Han har egentligt arbejdet med mode meget længere end det: han er ansvarlig for at genopfinde Gucci i 1990’erne, med sin rungende fornemmelse for mode og øje for detaljer. Han begyndte at designe sit eget tøj efter at have forladt Gucci i 2004. Fords kollektion til mænd indeholder stilfulde bælter, hatte, læder tilbehør, sko, smykker og meget mere. Hans stilarter er farverige, iøjnefaldende og helt sikkert på forkant. Alle fra Jay-Z, Brad Pitt, Johnny Depp og Howard Stern har været set bære Ford tøj.

 

Armani

Armani er et navn, som de fleste har hørt om. Det skyldes, at Armani tøj er noget af det mest ekstravagante. Armani tilbyder en række stilfulde, sofistikerede jakkesæt, skjorter, solbriller, bælter, jeans, sko og meget mere. David Beckham, Clive Owen og Dennis Harper er blandt de berømtheder, som du ofte ser gå med Armani tøj. Giorgio Armani har været førende indenfor mænds modetøj siden 1975.

 

Ralph Lauren

Ralph Lauren er et navn, som alle stoler på, når det kommer til, at få høj kvalitet til billige priser. Det er desuden tøj, der virker til altid at være på mode. I afdelingen for mænd, kan du finde skjorter, sokker, slips, lommetørklæder, jeans, bukser, jakkesæt og mere. Uanset, hvad du ønsker at se på indenfor mode, har Ralph Lauren nok noget lækkert til rådighed. Ralph Laurens tøj udgør den sande essens i en mand, med sikkerhed for, at hver detalje er perfekt placeret.

 

Samsøe Samsøe

Selvom det ikke er så ekstravagant som Armani eller Tom Ford, er Samsøe Samsøe stadig et navn indenfor modeverdenen, som mænd foretrækker. Det er mindre end de andre nævnte mærker, men der findes lige så mange stilarter af jeans, jakker, dragter, bukser, bånd, tegnebøger og meget mere, og af høj kvalitet. Samsøe Samsøe har en alsidig blanding af stile, der passer til mænd i alle aldre og af enhver karakterer.

 

Burberry

Burberry tøj sælges over hele verden, men er skabt i Europa. Deres mode har en stærk inspiration fra typisk britisk design. Det er bestemt et mærke af intriger, og det at være iført et stykke tøj fra Burberry er noget, der hjælper med at skabe et unikt, og opsigtsvækkende look. Den første Burberry-butik blev åbnet i 1891, og resten af historien kender du jo nok. Mange berømtheder bærer Burberry, herunder den tidligere amerikanske præsident Barack Obama.

Pin It

Related Posts