Dårlig ryg – Sådan kommer du tilbage på sporet

Lider du af en dårlig ryg? Har din dårlige ryg behov for lidt reparation?
I bil branchen er man begyndt med at bruge nye metoder til at reparerer buler. De kalder det for reparation uden maling. De benytter i stedet varme til at få buler tilbage til tilstanden før skaden. Selv malingen vender tilbage til sin originale stand. Men hvordan kan dette sammenlignes med en dårlig ryg?

Forbindelsen er simpel. Muskler og knogler, der danner strukturen, der ligger bag vores kropsholdning og vores udseende. Dette kan sammenlignes med de forskellige metaller der findes i en bil. Vores egne kroppe er designet af evolution så i det vi blev født har vores kroppe korrekt struktur, muskler, knogler og stofsskifte til at vokse op til et “perfekt” menneske. Vores kroppe er designet til at fungere som en velsmurt maskine. I gennem årene går det som regel stille og roligt ned af bakke. Vi glemmer at fokusere på at holde vores kroppe i top stand og sikre at den bliver ved med at være velsmurt.

Vi kan reparere vores kropsstruktur. Få udjævnet de buler i menneskelig form fra vores dårlige ryg. Vores skellet, vores muskler, vores nervesystem er smuldret. Om det skyldes en ulykke, dårlig holdning eller andre skavanker kan der altid laves forbedringer. Mange tror bare at deres dårlige ryg kun har noget med deres ryg at gøre. Men det er meget mere end det. Hvad kan vi gøre for at reparere vores smuldrede kroppe?

Svaret er fokus

Som med bil reparation uden maling kræver det fokus på de uønskede buler i vores kroppe. I stedet for varme på de udsatte steder kan vi lave en anden slags varme. Denne varme har fokus på at genoptræne vores krops uperfektioner. Denne fokus tvinger molekyler i vores nervesystem, muskler og ledbånd til at agitere, tilpasse og udstrække. Længden på vores muskler, ledbånd og sener kan tilpasse vores skeletsystem så vores kroppe både ser ud og opfører sig tæt på perfekt.

Vores fokus varme fortæller vores krop at den skal udstrække sig så led er på deres top niveau. Vi hører pop og krænk når disse tilpasning bliver påført vores kroppe på samme måde som vi vil høre buler i biler bliver repareret. Dette er så vores kroppe kan gøre det som de er designet til siden vores fødsel. Endda vores knogler som er lavet af over 25% vand vil se forbedringer. Ja hele kroppen faktisk. Vores hud, muskler, ledbånd og holdning til vende tilbage til et mere ren og normal stadie. Vi har repareret vores led, ledbånd og ja vores ryg, og nu kan kroppen igen køre på alle 8 cylindre som en luxus bil.

Læs mere om fysioterapi os reparation af rygge her.

Pin It

Related Posts