6 uundværlige indretningstips til huset

Undgå at blande stilarter sammen

Nogle stilarter kan godt passe sammen, men for at skabe en rød tråd igennem dit hus, er det sikreste og nemmeste at holde sig til én stilart. Måske kan du godt lide det enkle udtryk med sorte og hvide møbler? Eller er du mere til mørkt træ og gamle loppefund? Eller er det måske noget helt tredje, eksempelvis med lyst træ og feminine møbler? Vælg hvilken stilart du foretrækker, og forsøg at hold dig tæt på den sti hele vejen igennem.

 

Placering af møbler

Tænk gerne over hvilket rum du er ved at indrette, og hvilken stemning du gerne vil opnå. Er det kontoret, hvor man skal kunne arbejde koncentreret, skal du sørge for at have symmetri i forhold til både møbler og billeder – vælg heller ikke for mange farver, og undgå for meget pynt, der blot virker ender som rod. Er det til gengæld fælles – eller legerummet du skal indrette, kan du sagtens eksperimentere med både farver, former og asymmetri.

 

Det bedste køkken

For at undgå et trangt og mørkt køkken kan du med fordel fjerne overskabe, og vælge skuffer frem for skabe. Det gør, at du bedre kan udnytte den bagerste del af skabene (specielt underskabene), og lettere få et overblik over indholdet. En måde at få noget personligt og lidt mere stemning ind i dit køkken er, at vælge nogle gryder og viskestykker, der passer til netop din stilart – her kan du f.eks. vælge nogle elementer fra Nicolas Vahe, som altid sikrer den hyggelige stemning i dit køkken.

 

Tæpper og pudder

For at skabe en hyggelig og behagelig stemning i huset, kan pudder og tæpper være en godt valg – dette skal dog gøres med måde, da for meget kan fremstå som rodet i stedet for hyggelig.

Mange danskere har en klassisk stilart, der i visse tilfælde kan virke en smule kynisk og kold over for gæster. Her kan pudder, tæpper og stearinlys være en ideel måde at få lidt mere varme ind i hjemmet, og sørge for at alle nyder at være til stede i rummet.

 

Blomster og vaser

Et andet tip for at få noget personlighed og hygge ind i dit hus er, at tilføje planter og blomster til din indretning. Den skandinaviske stilart med kun hvide og sorte møbler virker rigtig godt med nogle farverige blomster eller vaser. En rigtig fin vase til de fleste danske hjem er Lyngby vasen, der passer godt til næsten alle hjem, og kan bruges til alle typer planter.

 

Det åbne soveværelse

Soveværelset er det sted i dit hus hvor kroppen skal finde ro og fred, og det er derfor vigtigt ikke at overdekorere dette værelse. Her er enkelthed nøglen, men det behøver ikke at gøre dit soveværelse kedeligt – benyt dine yndlingsfarve eller blot ét stort flot maleri over sengen.

Husk at værkstedsvogne i garagen også hjælpe på en pæn garage eller carport

Læs også om Tiger of Sweden her

Pin It

Related Posts