5 tøj-trends til kvinder i alle størrelser

Høj eller lav? Tynd eller kurvet? Lige meget hvilken kropstype du har, kan du her læse med om 5 af det nye års store tøj-trends, der passer til kvinder i alle størrelser.

 

”Pyjamas”-trenden

En trend som kendte har revet til sig – herunder Selena Gomez, Jessica Alba og mange andre – er pyjamas trenden. Her kan man både vælge at gå planken helt ud og tage det fulde pyjamas sæt på, eller blot nøjes med en trøje eller et par bukser i stilen.  En stor fordel ved netop denne trend er, at den er behagelig for alle, og kan også sagtens findes i butikker med tøj til store kvinder.  Trenden kan styles på mange forskellige måder, og spås til at blive en af de helt store trends i 2017. For at undgå at ligne en der netop er trådt ud af sin varme seng bør man undgå bomuldstøj, og i stedet sigte efter en pyjamas lavet af silke, satin eller lignende. Alt efter hvilket look du går efter kan valget af sko, smykker og print være med til at skabe lige netop dit ønskede outfit.

 

T-shirt med print

T-shirts med print er en trend, der har været her for et par år, og ser ikke ud til at forsvinde lige foreløbig. I år er det især print med det lidt mere rockede look, der slår igennem på både catwalken og blandt den yngre del af befolkningen – men ældre kvinder kan også sagtens bære denne trend. Også her er der mange forskellige muligheder i forbindelse med stylingen. Et eksempel på styling er slidte jeans og en rå læderjakke, hvilket giver et rigtig fedt og rocket look. Hvis du går efter et mere stilet eller måske neutralt look, kan man vælge at style t-shirten med en hvid blazer udover eller en langærmet t-shirt indenunder – denne ”lag på lag” effekt er også en stor trend nu, hvilket bringer os videre til den tredje trend på listen.

 

Lag på lag

Lag på lag er super in lige nu, og passer især perfekt til den kolde vintertid. En måde at opnå trenden på er en kjole med striktrøje over, nederdele med bukser under eller en høj hals med sweater over. Trenden er dog også ideel i sommerperioden, hvor vejret ofte er meget uforudsigeligt, og det er derfor praktisk at have lag man kan tage af og på, alt efter hvordan vejret ændrer sig. Mærket Zhenzi tilbyder en masse forskellige items, der nemt kan bruges til at opnå denne simple trend.

 

Brun

Fra den sort/brune nuance til den mere creme/beige side af skalaen, ses der mange måder at lege med denne trend. Trenden fra de store modehuse går ud på at danne outfits kun bestående af den brune farve i forskellige nuancer, hvilket skaber et rigtigt spændende udtryk. Hvis du måske ikke helt tør kaste dig ud i det fuldstændige brune outfit, kan du i stedet vælge blot at iføre dig eksempelvis en beige kjole, mørkebrune støvler og en sort jakke.

 

Leopardprint

Den sidste trend på listen er leopard print – både på jakker, t-shirt, sko og meget mere. Denne trend kan måske godt virke lidt skræmmende for nogle, da det er et meget fængende og iøjnefaldende print. Det kræver blot den rette styling og en frisk udstråling, og så kan alle sagtens bære dette look. En fed måde at style denne trend er med en leopard jakke, og et helt basic og neutralt outfit indenunder. På den måde undgår printet at blive alt for voldsomt, men du opnår stadig et fedt look, der lige giver det ekstra til dit outfit.

Find nemt en Macbook Pro

Pin It

Related Posts