4 tips til at få mere økologi i dit liv

Økologi er populært i dagens Danmark. Økologi i alle former og afskygninger er noget man tilstræber sig. Økologi er bare populært og i dag kan man finde økologiske grøntsager, kød, øl, tøj og endnu flere ting. Her kommer der 5 tips hvordan du kan få mere økologi i dit liv.

 

1. Lav en madplan

Lav en plan for din eller jeres uge så alle dage er er planlagt. Eller så lav en plan hvor 5-6 dage er planlagt, så der stadig er plads til lidt spontanitet i ugen. Det kan være en god ide hvis i får lyst til noget andet end der står i jeres madplan. Når du så skal handle ind til denne madplan så kan du handle stort ind og så undgår du også impulskøb. Kig og gå efter økologi i dine basisvarer. Basisvarer er dem du spiser mest af. Det kan være mælk, yoghurt, kartofler, gulerødder, kød, æg osv. Med en madplan kan i også prioritere økologiske basisvarer for ugen og på den måde holde styr på budgettet også og holde det indenfor budgettet. Til allersidst så husk at køb efter årstiden, det er også billigere efter sæson.

 

2. Brug det du køber

Sørg for at brug det mad du køber og ikke lad det blive glemt bagerst og nederst i køleskabet. Hvert år smider hver dansker ca. 63kg mad ud. Det kan vi være med til at minimere ved simpelthen at bruge det vi har i køleskabet og fryseren. Både en måde at vi husker at bruge vores økologiske varer, samt minimere madspild.

 

3. Kig efter økologi i alt du køber

I dag kan økologi købes i rigtig mange forskellige varer fra mad som vi kender, men også i tøj til voksne såvel som børn, kosttilskud, dyremad, trusseindlæg og også vin og alkohol. Der er nok af økologiske varer og produkter at vælge imellem så det er bare med at gå på opdagelse.

 

4. Økologisk vin og andet

Som nævnt ovenfor så er øl, alkohol og økologisk vin også en mulighed for at få økologi. Økologisk og biodynamisk vin er ved at vække nysgerrigheden i danskerne. Der bliver spekuleret mere i økologi og biodynamiske varer, hvordan man kan få det maksimale ud af økologien og hvordan man kan gøre økologien tilgængelig for alle og økologisk vin er da en fornøjelse ud af mange.

Find en masse hurtige slankekure tips hos Bedsteslankekur.dk

Pin It

Related Posts