Puslespil

4 puslespil til din hverdag

Der er mange gode grunde til at lægge puslespil. For det første er det en god måde at slappe af på, for det andet er det en god måde at træne hjernen på. Og for det tredje er det bare en sjov aktivitet, man kan hygge sig med. Her er 5 puslespil, der kan gøre din hverdag lidt sjovere:

  • Tetris-puslespillet
  • Sudoku
  • Klassiske puslespil
  • 3D-puslespil Vi vil nu gennemgå dem, en efter en.

Tetris

Tetris er et af de mest populære computerspil nogensinde. I spillet er der fem forskellige former, der falder nedad. Du skal stable dem på en måde, så de dækker hele spillebrættet. Når du har fået et lag til at dække hele spillebrættet, forsvinder laget. Men hvis hele skærmen fyldes med forme, har du tabt. Med dette Tetris-puslespil kan du spille et fysisk, tredimensionelt spil, der minder meget om det populære computerspil. Spillet indeholder en plade med huller i forskellige størrelser og former og en bunke med 19 brikker. Din opgave er at stable brikkerne oven på hinanden, så de dækker hele pladen. Denne udgave af tetris er ikke så svær som det populære computerspil, så det kan sagtens spilles af børn.

Sudoku

Sudoku er et spil, der er blevet meget populært i Danmark. Spillet består af et gitter med 81 felter. Nogle af felterne er forsynet med cifre. Din opgave er at fylde de resterende felter ud med tal fra 1 til 9. Der er nogle regler for, hvor mange gange de forskellige tal må forekomme i hver række, hver kolonne og i hver af de ni 3×3-områder, som gitteret er opdelt i. Du kan købe et Sudoku-puslespil med en plade, hvor nogle felter er forsynet med cifre. Du kan også købe en boks med en plade, hvor du selv skal skrive tal ind i felterne, og en boks med en masse brikker, der har et tal på.

Klassiske puslespil

De klassiske puslespil indeholder et billede på et stykke papir eller karton, der er skåret op i en masse brikker. Brikkerne er omtrent af samme størrelse og skal sættes sammen på en måde, så de dækker det oprindelige billede. I en æske med klassiske puslespil medfølger der 12 forskellige puslespil med forskellige motiver. Det er op til dig at vælge, hvilket puslespil, du vil prøve først.

3D-puslespil

3D-puslespil er puslespil, hvor du skal stable brikker oven på hinanden for at danne et tredimensionelt objekt. Et 3D-puslespil er en udfordring for hjernen. Du kan købe et 3D-puslespil til både voksne og børn. Det er en sjov måde at gøre hverdagen lidt mere spændende.

Pin It

Related Posts