3 myter om dit mobil batteri

Der er mange myter på dette område og vi har derfor undersøgt det, for at finde ud af hvad du godt må når du lader din mobiltelefon eller din smartphone. Mange mennesker har forskellige teorier om hvordan man skal lade sin smartphone og man kan derfor godt blive forvirret og tænke hvad der er rigtig eller forkert. Det kan være du er ladet på denne artikel fordi du måske er bekymret for om dit batteri går i stykker eller ej under visse omstændigheder, så læs med her og find ud af det. Vi har nemlig samlet 3 hurtige myter om din smartphone.

 

Nogle ladere ødelægger din mobil

Din originale lader er gået i stykker eller måske er den blevet væk og du er en fattig studerende og derfor smutter du i Tiger butikken eller på eBay for at købe et uoriginalt lader-kabel, så du igen kan få strøm på din smartphone, men er det en god ide? Hvis du spørger os, så er det i orden at du vælger en uoriginal lader fra en kendt producent, men vælger du en fra en ukendt, så har vi problemerne. De ukendte producenter ødelægger nemlig både mobilen og telefonen. Så spar tiden på eBay og gå f.eks. i en eller anden elektronik forretning herhjemme og køb en.

 

 

Du dræber langsomt batteriet om natten

Lader du altid telefonen om natten og har din ven eller veninde sagt at du ødelægger dit batteri, hvis telefonen er på 100% og stadig sidder i stikket, så sig til dem at de skal læse denne blog, for din telefon er faktisk smart nok. Den kan nemlig selv slå fra når den når 100%, så den ikke overlader dit batteri. Men, men, men… Oplad ikke batteriet om natten hvis batterier er næsten helt fuldt. Så vent hellere til dagen efter når det er ved at være tomt. Det har det bedre af og det andet er også at lader du telefonen om natten mens du sover, så kan det også være farligt, da du ikke kan give ind, hvis telefonen pludselig sætter i brand.

 

 

Lad din telefon gå død inden du lader den

Nej, nej og atter nej… Det er ikke rigtigt! Hvis du gang på gang lader din telefon gå ud ved 0% tilbage, så er der god chance for at du stille og roligt dræber dit batteri. Det bedste du kan gøre, er at oplade dit batteri mellem 40 – 80%, da det giver et mere stabilt batteri i telefonen. Så snart mobilen viser rød på batteriet, så skal der bare et lade kabel i.

 

 

Pas på med at slukke mobilen

Nej, du skal selvfølgelig ikke passe på med at slukke for din mobil. Faktisk har den godt af det, da der kan sidde en masse data på rammene og de bliver kun slette hvis telefon bliver slukket og det er sundt for den engang imellem og det er tilmed godt for batteriet, da det laver et boost når den genstarter. Når du genstarter din telefon og kigger under data, vil du også kunne se at det frigiver noget plads på din telefon.

Pin It

Related Posts