3 hurtige tips til bedre online dating

Online dating

Seriøse dating sider er ved at være en by i Rusland, men man kan dog være heldig at finde nogen som man faktisk kan bruge. I denne artikel har vi samlet 5 gode råd, som kan hjælpe dig til at finde disse sider og derved blive bedre til netdate.

 

Så snart man nævner ordet ”Dating”, så ryster folk på hovedet eller siger ”Kan du ikke finde en ude i byen?”. For mange handler det ikke om hvor kærlighed bliver fundet, men om den findes for netop dem og her er dating siderne gode, da ikke alle har det godt med at date i den virkelig verden. Når du online dater, kan du nemlig gemme dig bag en skærm og snakke med personen når du har lyst, så man stille og roligt kan komme ind på hinanden. Nogle mennesker forstår du ikke netdating og synes at det er ubrugeligt og at der er for mange af dem og alle er fake profiler, men det er faktisk ikke tilfældet. Her er 5 tips til hvordan du finder en god dating side der passer til netop dig. Vi har taget udgangspunkt i at du er kvinde, da det er dem der har mest brug for sådan en guide, da mændene for det meste kommer af sig selv.

 

 

Virker forsiden troværdig

Oftest kan man med det samme man rammer en dating side, se om man har lyst til at oprette en profil eller ej. Det kan være at du kan se de seneste 20 profiler er mænd eller at designet ligner noget fra da internettet først udkom. Er det tilfældet, skal man holde sig væk. Profiler kan være gode nok, men er der 20 mænd der lige har oprettet sig, kan der være stor chance for at man bliver spammed med seksuelt indhold. Så giv forsiden er samlet vurdering inden du tilmelder dig til online dating.

 

 

Gratis dating sider

Det vrimler snart over alt med gratis dating sider der prøver at lokke nye brugere til og dette er et faresignal som man skal være opmærksom på. Gratis dating kan komme til at koste tid og i den sidste ende også penge. Når vi taler om tid, er der oftest en masse mænd eller fake profiler der er skriver til en så snart man logger ind på sin profil og oftest er dette også en masse ligegyldig. Så vores tip er at du holder dig fra gratis dating sider og finde nogen hvor det koster lidt at være medlem, da det vil gavne dig i den sidste ende.

 

 

Seriøse dating sider

Ja, så kommer det store spørgsmål. Er der seriøse dating sider på nettet? Og ja, det er der mere eller mindre. Skal man på jagt efter en god dating side er det vigtigt at den ikke er gratis og at de seneste brugere ikke er mænd, men vigtigst af alt, skal du huske din sunde fornuft og ikke kun oprette dig fordi du ser en lækker fyr på forsiden, for det kan nemt være en robot der ved hvad du er på jagt efter.

 

Når du har oprettet din profil kan du f.eks. vente med at lave noget aktivt derinde eller vente med at smide nogle billeder ind til efter der er gået 12 timer. Har du fået en masse breve uden du har gjort noget, bør du forlade dating siden med det samme. Har man ikke noget billede eller en god profiltekst, er det også usandsynligt at nogle vil skrive til dig. Så hav noget tålmodighed med din dating profil inden du går amok i dating verdenen. Vi kender nemlig flere der har spildt 1-2 måneder på ingenting og det ønsker vi ikke skal ske for dig. Når du finder den rigtige side for dig, er det også nemmere at slappe af med sin kaffe og bare surfe profiler derinde.

Pin It

Related Posts