10 kreative ideer til indretningen

Kreativitet i din indretning kan ske på mange forskellige måder. Det vigtigste er at sammensætte elementer i indretningen som giver en ”WOW effekt” og skiller sig ud.

Man behøver nødvendigvis ikke at opfinde den dybe tallerken for at skabe en kreativ indretning. Ganske få ændringer kan give et helt anderledes og kreativt helhedsbillede.

Der vil herunder blive beskrevet 10 kreative ideer til indretningen.

 

 

1. Nyt og gammelt

For at pifte sin indretning op kan man med stor effekt mixe nyt og gammelt.  Ved at tilføje eksempelvis gamle møbler i sin morderne og stilrene indretning, får man mixet sin indretning som skaber god dynamik og kreativitet.

En gammel slidt kommode hvor malingen evt. er delvist slidt af kan benyttes i din moderne indretning med f.eks en lyngby vase til at bryde stilen, og derved skabe en rustik og rå attitude.

 

2. Få din personlighed frem

Mange indretninger kan have tendens til at være alt for minimalistiske og kolde. Det er derfor vigtigt at sætte sit personlige præg på sin boligindretning. Tag noget som betyder noget for netop dig, og brug det på en kreativ måde i indretningen. Ved at skabe sin indretning ud fra sin person, skaber du en særlig atmosfære og ånd i din bolig, som ikke kan købes for penge.

 

3. Farvespil

Vær ikke bange for at bruge farver. Vær kreativ ved at benytte farvespil i din indretning. Mal endevæggen i stuen olivengrøn, og de resterende råhvide. Pynt sofaen og lænestolen med forskelligfarvede puder, og bryd dit stilfulde spisebord med Le Klindt swirl i kobber.

 

4. Tænk ud af boksen

Nogle gange skal der tænkes ud af boksen for at være kreativ. Det samme gælder ved din indretning. Vær ikke bange for at eksperimentere, og prøve nye anderledes ting af. Det er kun dig selv som sætter grænser!

 

5. Kreativ belysning

Pift din indretning op med belysning. Der findes et hav af forskellige belysningsmuligheder, som kan gøre indretningen mere interessant. Benyt eksempelvis Cube væglampe i dit køkken eller badeværelse, som skaber en stilren og elegant belysning.

Der kan også med stor effekt benyttes standerlamper i indretningen, hvor der findes mange forskellige og kreative modeller som kan give det enkelte rum et løft.

 

6. Billeder og malerier

De rigtige billeder og malerier giver enhver indretning et løft. Skab en stærk atmosfære ved at bruge eksempelvis dine børns tegninger og malerier fra børnehaven/skolen. Sammensæt dem med rustikke rammer, og lav evt. en billedvæg hvor rammerne hænger forskudt og ukorrekt.

 

7. Brug af tæpper

Ved at bruge forskelligformet og forskelligfarvede tæpper i sin indretning, skabes et hyggeligt og roligt udtryk. Vær gerne kreativ i dit valg af tæpper. Brug gerne flere forskellige former og farver. De pynter især på dit badeværelse.

 

8. Story Telling

Prøv at fortæl historier med din indretning. Benyt pyntegenstande og souvenirers fra forskellige rejsemål, indret med arvestykker fra tidligere familiemedlemmer og brug personlige genstande som f.eks. vundet pokaler, malerier og hjemmelavet puder/tæpper. Fortæl en historie gennem din indretning, og du vil automatisk føle dig bedre tilpas.

 

9. Loppefund

Tag på diverse loppemarkeder og find kreative genstande som kan udvikle din indretning. Det behøver ikke altid at være store møbler, som slæbes med hjem fra markedet. Små nipsting og pyntegenstande findes i massevis på loppemarkeder, og kan give indretningen en god dynamik. Du kan f.eks købe nye lamper.

 

10. Brug naturen

Bring naturen ind i din bolig. Plankeborde er selvfølgelig populært i indretningen, men også mindre naturgenstande kan virke kreative.

Lav din egen kreative bøjlestang af rustikke grene, som hænger ned fra løftet i snore eller vejere.

Udsmyk dine vægge med hjemmelavet hyler af kløvede brændestykker.

Det giver et fedt og råt look at benytte specielt naturtræ i sin indretning.

Er disse råd ikke nok til dig, så kan du altid finde billige plakater hos Swiish

Pin It

Related Posts